Vælg en side

Der var engang, jeg havde en stor, men skjult længsel indeni efter at lære mig selv bedre at kende og skabe forandring i mit liv, derfor besluttede jeg mig for efter mange års væven og modstridende overvejelser at påbegynde et terapeutisk forløb, som blev min personlige vej til at erobre viden og forløsende indsigter i mig selv. Den proces vil jeg symbolsk beskrive som en eventyrrejse, der for enden af rejsen gav mig GULDET (nye indsigter, ny viden og redskaber samt sjælefred).        

At påbegynde terapi var som at begive mig ud på en vandring, som blev meget smuk, indsigtsfuld men også fuld af udfordringer.

Jeg vandrede afsted i mange år, vandrede og levede i smukke landskaber, frodige skove, nød udsigten fra de største bjergtinder, og sov i golde kolde grotter, hvor aleneheden indimellem sled i mig og ikke mindst tvivlen…..Var det det hele værd? Kunne jeg klare det? Var jeg stærk nok til at erobre og finde fred med mine følelsesmæssige dilemmaer? Jeg mødte mange viise mænd og talrige kloge koner, og jeg oplevede så meget smukt og naturen bakkede mig 100% op, og alligevel så mødte jeg skræmmende trolde og sleske dæmoner, der plantede tvivl og hviskede til mig i ensomme tvivlende stunder: ” Er du nu helt sikker på, at du kan klare denne rejse, er det dog alligevel ikke bedre for dig at gå tilbage til alt det ”gamle”, det velkendte, de gamle vaner og mønstre? Gå tilbage til alt det du KENDER….. lokkede stemmerne.

Men nej, jeg ville ikke give op og stoppe min rejse, alt det ”gamle” havde til stadighed længe nok fyldt mit hjerte med tristhed og en afgrundsdyb længsel efter bare at finde fred og behandle min krop og mit sind på en ny og bedre måde. Så jeg besluttede at fortsætte min rejse ufortrødent trods tvivl om, hvorvidt jeg kunne klare rejsen. Jeg var drevet af en indre ild, og stærk tro på at bevare tillid i mit hjerte og stole på, at der var en smuk mening med MIN rejse, hvilket også åbenbarede sig skridt for skridt.

GULDET (nye indsigter, ny viden og redskaber samt sjælefred) erobrede jeg løbende og jeg har aldrig fortrudt, den vej jeg valgte at gå selvom MODSTSTANDEN ofte var min ufrivillige følgesvend

Kære dig…. Som lige nu har læst ovenstående, dig som måske sidder med et dilemma, et problem, en livskrise, et mønster som ikke kan brydes eller et gammelt traume, der bliver ved at plage/hjemsøge dig, ja dig der overvejer et terapiforløb, men også tænker: ”Orker jeg  virkelig denne ”terapeutiske  rejse”? Jeg vil blot fortælle dig, at jeg ved præcis, hvordan det føles at have modstand på processen samtidig med, at man længes efter at FORANDRE alt! Jeg har jo selv været der og taget rejsen.

Jeg vil derfor gerne tilbyde at tage rejsen med dig, men det er dig, der skal tage de første skridt og finde modet, viljen og det aktive JA.

Gennem min mangeårige personlige og faglige erfaring ved jeg, at livet altid vil indeholde udfordringer men også en lang række muligheder og valg. Af og til har vi brug for hjælp til at få øje på alle de muligheder og potentialer, som ligger foran én selv eller sparring til at skifte spor i livet. Måske er du kørt fast i dit liv og har brug for at få vendt dine tanker og arbejdet med vigtige livstemaer eller sårbare problematikker. Jeg giver dig mulighed for at vælge mig som din terapeutiske ”rejsepartner”!  

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk