Vælg en side

Kender du til det med at trøste dig med sukker og mad konstant?

Når du er ked af det, træt, irritabel, udmattet, vred ja i en hvilken som helst anledning, at du mærker en ubehagelig følelse?

Har du efterhånden fået nok?

Psykoterapeut Hanne Kirkegaard Freebie

Er du så træt af dine spiseforstyrrede vaner og overspisninger, at du måske tænker, jeg vil vide mere om, hvorfor jeg gør, som jeg gør eller jeg vil have mere viden om, hvordan du stopper din mad afhængighed?

Du kan opstarte et terapiforløb hos mig, hvor du får viden, redeskaber og øvelser der kan afhjælpe dig dine spiseforstyrrede mønstre.

Jeg vil overordnet set beskrive overspisning, som en stor afhængighed af mad.


Overspisning af mad handler ikke om en umættelig sult efter mad, men derimod en følelsesmæssig sult, som for mange forveksles med sulten efter mad. 

 

 

Min erfaring er, at overspisning næsten altid er et udtryk for en følelsesmæssig ubalance, mere end den er en fysisk lidelse.

Den følelsesmæssige ubalance styres, dæmpes eller kontrolleres via mad og overspisning, som hen ad vejen udvikler sig til en afhængighed og en tilbagevendende aktivitet, som personen igen og igen tyer til, når livet føles svært.

For mange er det afhængigheden af mad, som styrer og kontrollerer personens op – og nedture.

Læs mere om terapiforløb HER

Info om Hanne HER

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk