Vælg en side

Events

Foredrag den 5. okt. 2023 kl. 19-20; I det Sunde Hus, Salen, Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj:

“Splid og problemer i familien – måske lider en af dine nærmeste af en personlighedsforstyrrelse”.

I min daglige psykoterapeutiske praksis, hvor jeg tilbyder familie terapiforløb arbejder jeg jævnligt med familier, der har store udfordringer og problemer, der har stået på i årevis.

Helt overordnet set er en familie et system, der gensidigt påvirker hinanden i de mønstre og udfordringer, der gentager sig. Derfor er mit udgangspunkt i hjælpen til familien, at vi kigger og arbejder med mønstrene fremfor at udpege skurke og syndebukke i familien.

Alle er en del af problemet – ergo er alle også en del af løsningen, er mit overordnet udgangspunkt i terapiforløbet.

I terapiforløbet sker det dog fra tid til anden, at én i familien, sjældent eller aldrig vil tage ansvar for, at de problemer der opstår er et fælles anliggende, men snarere en tendens til altid at pege i de andres retninger, undskylde, positionere sig selv som offer og i høj grad ansvarliggøre andre for egne negative verbale udfald og handlinger.

Det kan være en person, som har tendens til altid at give andre skylden for de misforståelser og uenigheder, der uundværligt vil opstå i familier fra tid til anden. Et familieterapiforløb kan give afklaring og forståelse af, hvorfor det har været så svært at løse jeres problemer. Ligeledes kan et forløb give viden og redskaber til, hvordan passer I bedre på jer selv fremover i den fastlåste relation, og hvordan sætter I grænser på en ny og mere konstruktiv måde.

 

Læs evt. mere på https://hannekirkegaard.dk 

Bestil tid til samtale eller tilmeld dig foredrag den 5. Okt. 2023 kl. 19-20 på hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911 

Psykoterapeut med efteruddannelse i parterapi Hanne Kirkegaard deltager i K40 – Kulturuge i uge 40 2023 Åbyhøj

 

Hanne Kirkegaard tilbyder i uge 40 2023 :

Gratis 30 min. intro samtaler til individuelle personer, og til par- og familie, der er interesseret i et forløb afholdes og tilbydes:

Den 5 okt. 2023 mellem kl. 14-18 i Hanne Kirkegaards praksis:

Søren Frichs Vej 68 (Det Sunde Hus), 8230 Åbyhøj

Bestil tid – 30 min gratis intro samtale i praksis:

skriv hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911

Læs evt. mere her: https://hannekirkegaard.dk/

NB! Kun for de, der bestiller gratis intro samtale den 5 okt. 2023 mellem kl.14-18: Ved beslutning og opstart af et forløb (køb af klippekort) efterfølgende vil disse personer have mulighed for at købe et terapi klippekort med en ekstra rabat (1 session af 10 gratis).

Foredrag afholdt af Hanne Kirkegaard siden 2007:

 

 

 • I en tæt relation til et menneske med en personlighedsforstyrrelse – hvorfor kan det være svært?

 

 

 • MINI Temadag om personlighedsforstyrrelser.

 

 

 • ”Hvorfor går du ikke bare?” – et foredrag om personlighedsforstyrrelser og psykisk vold.

 

 

 • De psykologiske reaktionsmønstre for personligt ramte og deres pårørende efter en ulykke/krise.

 

 

 • Livet som pårørende – et foredrag om de pårørendes vilkår og udfordringer.

 

 

 • I kontakt med psykisk syge mennesker – hvorfor er det svært at sætte grænser i de kirkelige rum?

 

 

 • Dansen om den varme grød – om spiseforstyrrelser.

 

 

 • En spiseforstyrrelse er en snylter, der langsomt ødelægger din trivsel og hverdag. Et foredrag for de unge mlm. 15-25 år (Efterskoleelever, gymnasieelever samt højskoleelever).

 

 

 • “Tynde mennesker har ingen problemer” – foredrag om psykologisk betinget overvægt og overspisning.

 

 

 • Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm som selvstændig.

 

 

 

 • Jeg kan ikke redde dig men jeg kan gøre en forskel. Et foredrag om arbejdet som mentor.

 

 

 • Lecture in English: Couple therapy in practise.

Alle mine foredrag har jeg selv udarbejdet, og jeg afholder dem selv.

Ønskes aftale om booking af foredrag: KONTAKT på hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911.

 

Beskrivelse af udvalgte foredrag

 

Livet som pårørende – et foredrag om de pårørendes vilkår og udfordringer.

Hanne Kirkegaards foredrag handler om livet som pårørende. Deres vilkår. Deres ofre, kampe og personlige omkostninger ved at stå nær et familiemedlem, som enten har været fysisk eller psykisk syg. I aften er det de pårørende der sættes i centrum. Det er deres historier og erfaringer vi skal dykke ned i.

 

I en tæt relation til et menneske med en personlighedsforstyrrelse – hvorfor kan det være svært?

Et foredrag om 4 udbredte personlighedsforstyrrelser. Dyssocial (psykopatisk) personlighedsforstyrrelse, Emotionelt ustabil (borderline) personlighedsforstyrrelse, Narcissistisk personlighedsforstyrrelse og Evasiv /ængstelig (undvigende) personlighedsforstyrrelse. Et foredrag om personlighedsforstyrrelser med udgangspunkt i faglig viden og kliniske erfaringer/cases fra egen praksis om, hvordan du som pårørende bedst passer på dig selv og sætter grænser overfor navnlig mennesker med dyssocial personlighedsforstyrrelse (psykopati). I løbet af foredraget vil der også være mulighed for debat, spørgsmål og erfaringsudveksling, hvor jeg er tovholder.

 

Dansen om den varme grød

Få redskaber og viden om, hvordan du møder et med menneske med tegn på en spiseforstyrrelse. Et foredrag om 4 udbredte spiseforstyrrelser (anoreksi, bulimi, overspisning, ortoreksi) og den pårørendes forståelse og hjælp til den ramte. I vores dagligdag kommer vi ofte i den situation, at en i vores omgangskreds, et familiemedlem eller en arbejdskollega eller medstuderende tilsyneladende ikke trives. Hvad gør vi, når vi opdager dette? Danser vi om den varme grød? Eller tager vi kontakt og taler om det?

 

“Tynde mennesker har ingen problemer” – Foredrag om psykologisk betinget overvægt og overspisning

Om den oversete spiseforstyrrelse: Overspisning. Foredrag om den diagnostiske spiseforstyrrelse BED (Binge eating disorder) – på dansk kalder vi den overspisning. Hvad definerer overspisning? Årsagsforklaringer og symptomer/udtryk. Hvorfor terapi er den bedste ”kur” i forhold til overspisning. Min erfaring med det terapeutiske arbejde med spiseforstyrrede klienter. Eksempler på øvelser og metoder, som har hjulpet og støttet klienter med tvangsmæssig overspisning i min praksis.

 

Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm.

Et inspirerende, idérigt og passioneret foredrag, der henvender sig til iværksættere, der drømmer om at realisere livsdrømmen og leve som selvstændig. Jeg fortæller min personlige historie om vejen til succes og realisation af livsdrømmen som selvstændig psykoterapeut/foredragsholder og mentor. I foredraget får du min personlige historie, hvor jeg fortæller om min baggrund, min spirituelle åbning, min frygt, håb og drømme, som gik i opfyldelse – da jeg slap sin indre kraft fri og forlod de indre negative dogmer og forbehold om det at arbejde i den psykoterapeutiske branche.

 

 Jeg kan ikke redde dig – men jeg kan gøre en forskel – om det praktiske arbejde som mentor.

Et foredrag om 6 års mentorerfaring med psykisk skrøbelige mennesker. I arbejdet med mennesker, der er hårdt ramt i eksistensen, har store tilknytnings- og personlighedsforstyrrelser, senfølger af seksuelle overgreb samt psykiatriske diagnoser vil disse forløb og samtaler være noget der løbende stiller krav til den professionelles egen evne til ikke at over involvere sig. Balancekunsten er at gøre en forskel og ikke være redder! I mit foredrag vil jeg fortælle om mine personlige erfaringer som mentor gennem 6 år. Et meningsfyldt og spændende arbejde, fuld af forcer – men også faldgruber. Dette foredrag henvender sig til mennesker, der arbejder som mentor, bostøtte, hjemmevejleder. Eller alle professionelle, der arbejder med psykisk skrøbelige klienter.

 

Læs mere om alle foredrag HER.

Priser og kontakt

Pris pr. foredrag: 6000 kr + transport aftale. Mini temadag 8500 kr.

Ring på telefon 29 82 19 11 eller mail og hør nærmere for mulig aftale og booking:hej@hannekirkegaard.dk

 

Om foredragsholder Hanne Kirkegaard

Uddannet cand. mag i dansk/psykologi og Psykoterapeut.
Selvstændig Psykoterapeut i eget firma – tilbyder terapi, coaching, foredrag, familieterapi, parterapi, akut psykologisk krisehjælp og supervision til fagfolk
Stor erfaring i at arbejde med spiseforstyrrede samt deres pårørende
Ekstern mentor fra 2012- 2007 – stor berøring med personlighedsforstyrrede mennesker.
Kontaktperson ved familiecenter Aarhus og Favrskov kommune fra 2014-2019
Foredragsholder siden 2007. Selvstændig gruppeleder siden 2009.
Fast foredragsholder ved SIND.
Stor undervisningserfaring: Arbejdet som gymnasielærer/højskolelærer i en årrække.

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk