Vælg en side

Hjertelig velkommen

“Jeg tilbyder terapi, gruppeforløb og foredrag til dig,
der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner
dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv”.

Hanne Kirkegaard | Psykoterapeut i Aarhus

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer.
Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker,
der ønsker forandring, inspiration og vækst”

Hanne Kirkegaard | Psykoterapeut i Aarhus

Hjertelig velkommen

“Jeg tilbyder terapi, gruppeforløb og foredrag til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv”.

Hjertelig velkommen til Psykoterapeut Hanne Kirkegaard

Psykoterapi, parterapi, gruppeforløb og foredrag.

Hanne Kirkegaard er cand. mag i dansk/psykologi og uddannet ID Psykoterapeut.
Jeg har praksis i Aarhus. Individuel terapi, parterapi og gruppeforløbene foregår i min klinik i Åbyhøj, men jeg tilbyder også skype sessioner. Mine foredrag, dem holder jeg i hele landet.

Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Jeg har gjort det til min levevej at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst i deres liv.

 

Overspisning

Er du nysgerrig på, hvad der egentlig definerer overspisning?
Følelsesmæssige savn, ubehag eller mindreværd forveksles af mange mennesker som en rastløs sult eller følelsesmæssig tomhed i kroppen. Når man vænner sig til at ”lægge låg” på sine følelser ved at spise er problemet, at maden forhindrer én i at mærke de virkelige og ægte følelsesmæssige behov. Jeg har gennem de sidste 6 år som selvstændig haft mange individuelle terapiforløb for mennesker, der bruger mad til at dulme ubehag på en følelsemæssig måde.

Events

Gruppeforløb foråret 2017 – opstart to nye hold 2017
Ønsker du at deltage i næste gruppeterapeutiske forløb? Tilmeld dig allerede nu ved at maile mig: hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911.

Du kan læse meget mere om indholdet i et gruppeterapeutisk forløb under: Gruppeterapi. Gruppeforløbet foregår på Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj, kl 16.16.18.15, tirsdags hold og et onsdags hold-19, tirsdage:

Hold 1: tirsdage, har følgende 6 mødegange: 8/8, 22/8, 5/9, 19/9, 3/10 og 10/10 2017

Hold 2: onsdage, har følgende 6 mødegange: 20/9, 4/10, 11/10, 25/10, 8/11 og 22/11

Ønsker du at deltage i en af de to næste gruppeterapeutiske forløb, så kontakt mig meget gerne snarest.

Presse

Læs min artikel fra BT d. 20. okt. 2016; Test dig selv: Lider du af overspisning?
Mange danskere lider af tvangsoverspisning. Og indtil diagnosen bliver officielt anerkendt, er det også svært at hjælpe dem…

Terapi i Aarhus / Skype i hele landet

Jeg tilbyder terapi til dig, der ønsker støtte, vækst og bevidstgørelse af dig selv og dit fulde udviklingspotentiale.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har kunnet gøre min hovedinteresse og passion i livet til min levevej – nemlig arbejdet med mennesker. Jeg hjælper mennesker med at skabe forandring og udfolde deres fulde potentiale i deres liv.

Jeg tror på, og har også personligt erfaret, at uanset hvilken opvækst eller indgroede personlighedstræk du som menneske er præget af, da har du en mulighed for at udvikle dig og bryde de tanker, mønstre og handlinger, der eventuelt præger dig i en negativ retning.Fordi – Det at dele sin smerte, oplevelser, tabuer og hemmeligheder med et andet empatisk menneske, kan være lige netop det, som er med til at bearbejde og forløse alt det svære. Ønsker du hjælp til større bevidsthed om dig selv, redskaber der kan guide dig til større livskvalitet og udfoldelse I dit liv skal du være hjertens velkommen hos mig I et individuelt forløb
LÆS MERE HER

Gruppeforløb/Overspisning i Aarhus

Jeg udbyder gruppeforløb til mennesker, der kender til det at overspise og være afhængig af sukker! Læs meget mere HER. Forløbet foregår i Aarhus. Send mig en mail hej@hannekirkegaard.dk eller ring 2982 1911 for yderligere info og tilmeld dig allerede nu, hvis du ønsker at være med.

Gruppeforløb: I efteråret 2017 tilbyder jeg igen gruppeterapeutiske forløb, der vil være to individuelle holdforløb at vælge i mellem.
Hold 1, har følgende 6 mødegange: 8/8, 22/8, 5/9, 19/9, 3/10 og 10/10 2017

Hold 2, har følgende 6 mødegange: 20/9, 4/10, 11/10, 25/10, 8/11 og 22/11

Ønsker du at deltage i en af de to næste gruppeterapeutiske forløb, så kontakt mig meget gerne snarest.
Du kan tilmelde dig allerede nu ved at maile mig: hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911.

Hvad siger andre, der har fulgt mit gruppeforløb?
Læs med HER

Terapi

Jeg har i mit forløb hos Hanne fået nogle rigtige gode redskaber til at kontrollere min overspisning med og har derved fået styrket min selvværdsfølelse. Mit liv er blevet lettere. Hanne stiller de gode spørgsmål og er et dejligt nærværende menneske. Jeg kan kun give Hanne min varmeste anbefaling.

Christine

Hanne er et dejligt menneske, rolig, lyttende, empatisk og kompetent. Jeg følte mig godt tilpas i hendes terapirum, – tryg og imødekommet. Jeg vil meget gerne anbefale Hanne til andre.

Ellen Nielsen

Gruppeforløb

Da jeg begyndte i gruppen var jeg frustreret over at jeg ikke kunne gennemføre et vægttab. Jeg vidste jo nok om mad og motion for at kunne tabe mig. – Jeg havde slet ikke fået det psykologiske aspekt i vægttab med. Men det har jeg nu! Efter to sæsoner på Hannes gruppeforløb har jeg lært meget om mig selv og min situation. Jeg ved nu i langt højere grad hvorfor jeg er overvægtig og hvad jeg skal arbejde med for at nå mit mål. Det væsentligste jeg har lært, er at varigt vægttab ikke kun er betinget sund mad og motion, man skal have sit “hoved” med. Hanne er nærværende, inspirerende og hun ved hvad hun snakker om. Jeg ville ikke have været foruden dette kursus.

Anonym

Foredrag

Hanne leverede et meget autentisk, ærligt og livsbekræftende foredrag, hvor hun talte med ”hjertet”.Det var så rart at blive mødt af en kærlig kvinde, som selv havde været på en meget hård og lang rejse, og som til sidst er kommet ud på den anden side med overskud til at formidle sin historie. Med sin livserfaring som og sin uddannelse som psykoterapeut har Hanne i den grad TROVÆRDIGHED, og det sætter jeg meget pris på. Hun har også overskud og energi til på en meget indlevende måde at FORSTÅ OG SPØRGE ind til publikums nysgerrige spørgsmål. Sidst men ikke mindst så var det et meget lærerigt, humoristisk og spændende foredrag. En oplevelse som jeg MEGET VARMT vil og kan anbefale til alle som har lyst til at blive klogere på sig selv og andre. Hannes NÆRVÆR er virkeligt livsbekræftende!

Henrik Nymark

Fysioterapeut, coach og personlig træner

Hannes Blog

KÆRE DIG, der læser med her. Velkommen til min BLOG. Her vil jeg dele mine tanker, faglige og psykologiske emner, inspiration, nyheder og filosofiske funderinger om stort og småt i mit personlige og professionelle liv. Skriv meget gerne dine input/tanker og kommentarer i feltet under hvert indlæg på min BLOG, jeg er virkelig nysgerrig på at høre, hvilke tanker mine emner sætter i gang hos dig ☺

Hanne Kirkegaard

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk