Vælg en side

Der er ikke noget, der slår virkeligheden” – dette citat er utrolig rammende i disse dage.

 Da vi alle desværre lige pt. befinder os i en helt uvant virkelighed, som vi må tilpasse os til.

Torsdag aften den 11. marts blev alvoren af den nuværende situation med Coronavirus/covid-19 i Danmark nærværende og meget tydelig for os alle, da Statsministeren ved et pressemøde udstak helt nye retningsliner for os og samfundet i DK.Det betyder, at vi lige nu, skal forholde os til en helt ny realisme, som naturligvis er meget uvant, og vækker uvished og bekymring hos de fleste.Jeg er fuldt ud opmærksom på, at det for mange personer kan vække ekstra bekymring, angst og tankemylder.Dette kan de fleste velafbalancerede og psykisk robuste mennesker håndtere i en periode af deres liv.

Men for dem og jer, der i forvejen er psykisk sårbare, har diagnoser, lider af spiseforstyrrelse, angst, depression vil denne særlige situation muligvis forværre jeres situation.Dette har min største opmærksomhed og empati.Så når det officielle DK anbefaler, at det kun er mennesker, der med vitale funktioner, der bør fortsætte arbejdet på så vidt mulig normal vis, så mener jeg bestemt, at jeg er en af disse fagpersoner, da konsekvenserne af mange menneskers psykiske velbefindende vil blive voldsomt udfordret pt., hvis de ikke fortsat tilbydes psykologisk sparring og behandling.

Da jeg er bekymret for, at vi i en periode fra nu og et langt stykke fremover vil se en forværring af udbredelse af angst og følelsesmæssige reaktioner på baggrund af den nuværende situation, hvorfor det er vigtigt, at der fortsat tilbydes hjælp og behandling via terapi.Således at de personer, der har udfordringer og brug for hjælp, fortsat kan modtage min terapeutiske hjælp og støtte.

Angst er i forvejen en af de mest udbredte psykiske lidelser vi har i DK, fordi angst er en central emotionel komponent i mange psykiske sygdomme, heriblandt bl.a. ved spiseforstyrrelser og depression.

 

TERAPISESSIONER I PRAKSIS ELLER VIA VIDEOOPKALD – MINE FORHOLDSREGLER I PRAKSIS. 

 Se min video HER

 

Det er vigtigt, at vi tager myndighedernes retningsliner seriøst!!

Jeg vil i den forlængelse informere dig/jer om, der er i terapi eller overvejer et terapiforløb lige nu, at du/I fortsat kan forvente normale konsultationer i min psykoterapeutiske praksis de næste 14 dage – og du kan fortsat trygt regne med, at jeg står klar til at hjælpe, støtte dig/jer, som har forløb – individuel terapi, familie og parterapi forløb trods den nuværende situation med COVID-19.
 


Dog vil jeg pga. Coronavirus/covid-19 i Danmark pt. i en foreløbig periode på 2 uger ikke give hånd/ kram, jeg vil opfordre dig til at vaske hænder på toilettet inden sessionen starter.Jeg gennemfører mine sessioner, og vil tage imod dig/jer på samme hjertelige måde som ellers – dog uden fysisk kontakt!Derudover forløber alt som det plejer.Derudover sørger jeg for, mellem klientsessionerne, at vaske og desinficere alle håndtag, borde og vindueskarme – samt lufte ud hyppigt, så alle trygt kan komme hos mig uden at skulle føle sig udsat.Jeg selv er sund og rask, så du har ikke grund til at være bekymret for at dukke op til vores aftale, men hvis du føler dig mere tryg ved at erstatte vores planlagte samtaler med en skype/Zoom videoopkald, da kan vi sagtens aftale dette.
 


Skriv pr. mail hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911, hvis du ønsker at spørge mig om noget eller lave aftalen vi har om til en videosamtale.
 


Jeg ønsker dig, dine nærmeste og din familie sikkerhed og al godt i disse udfordrende tider.

Er din angst, frygt og bekymring for overvældende lige nu?Så kan du overveje et kognitiv terapi forløb hos mig.

Jeg arbejder med en kognitiv metode, der inddrager realistisk tænkning samt en fordybelse i relationelle og psykodynamiske problematikker i dit liv.Læs også HER om angstbehandling/

Læs HER om PTSDLæs HER om terapiforløb

Læs HER om andre, der tidligere har været i terapi ved mig
 

Kærlig hilsen Hanne

 

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This