Vælg en side

Er du et menneske, der hver dag glæder dig til at komme på arbejde og samtidig nyder hver en time, du arbejder, og hvert et menneske du møder? Eller er du mere end af dem, som mere lever dit liv, når du har fri fra arbejde? I dag giver jeg inspiration til, hvordan du kan opnå større glæde og tilfredsstillelse I dit fremtidige arbejds- og karriereliv.

Kender du det her med, at du synes du høster sådan en halvlunken, ok tilfredsstillelse og tilbagemelding fra dine kolleger eller overordnede? Måske higer du efter at opleve lidt mere begejstring indefra, og fra dine omgivelser? Har du nogensinde tænkt på, om det hele hænger sammen med, at det er fordi du beskæftiger dig med det, som du er OK til, og du måske engang fravalgte DRØMMEN, eller UDDANNELSEN – som kunne få drømmen realiseret, hvilket betyder, at du I dag ikke arbejder med det, som du I virkeligheden ville være ENESTÅENDE og ALLER BEDST TIL?

Jeg skriver det, fordi det har været min egen erfaring. I mange år valgte jeg selv jobs/arbejdspladser, som aldrig rigtigt fungerede for mig optimalt, og derved blev min egen præstation også en halvlunken ok præstation, men da jeg 100 % valgte at lave det jeg mener, jeg er enestående bedst til; At arbejde med menneskelig udvikling, oplevede jeg et kæmpe slip indeni mig og min succes kom strømmende til mig.

Inden jeg nåede helt hen til målet, som er den livsdrøm jeg udlever i dag som selvstændig, da benyttede jeg mig rigtig meget af positive visualiseringer.

Det jeg gjorde var følgende, som du kan lade dig inspirere af:

Din fantasi er det sted, hvor dine oplevelser fremover tilrettelægges.

Hvilke processer ønsker du at sætte i gang i din bevidsthed? Den beslutning kommer til at påvirke dine oplevelser direkte fremover! I dag er dagen, HVOR DET GÆLDER OM AT TAGE STYRINGEN OVER DIN VERDEN OG I ALLE DETALJER SE DEN EKSOTISKE FREMTID FOR DIG, DU ØNSKER DIG!?

Det der også er vigtigt at gøre, er at skrive en KONKRET ØNSKELISTE, som du hænger op et synligt sted i dit hjem, og dagligt giver dine ønsker opmærksomhed, læs dem dagligt, og vær positiv i din tilgang og tanker om alt, hvad du ønsker dig:

Du skal formulere på skrift, hvad du ønsker:

  • Vær konkret?
  • De specifikke mål?
  • Arbejdsopgaver?
  • Månedsløn?
  • Din sindstilstand når du arbejder?
  • Ønsker du kolleger/ansættelsesforhold eller selvstændig praksis?

 

Jeg håber du har lyst til at gøre et forsøg og kaste dig ud i ovenstående øvelse, du har intet at miste tværtimod ”risikerer” du blot, at dine ønsker bliver opfyldes  Rigtig god fornøjelse med at skrive din helt personlige ønskeliste Og PS. Skriv gerne til mig, hvad dine oplevelser bliver fremover omkring ønskelistens manifestation i det virkelig liv

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk