Vælg en side

Mit liv som sukkerjunkie

Et foredrag om sukkerafhængighed

I foredraget får du:

Min personlige historie – ærligt og uden filter – om hvordan det har været for mig at leve med psykologisk overvægt og en altopslugende sukkertrang igennem mange år. Om alle de negative følgesymptomer ved at være afhængig af sukker – og ikke mindst hvordan jeg kom ud på den anden side, og nu lever et liv uden sukker. Jeg vil fortælle, hvorfor det er så svært at blive afvænnet fra sukker? Og giver dig sine bedste råd og eksempler på øvelser, der viser, hvordan du overvinder din egne sukkertrang og skaber nye handlemåder. Foredraget er bygget op omkring min egen personlige erfaring og mit faglige arbejde med klienter i min psykoterapeutiske praksis.

Efter foredraget vil du have indgående kendskab til glæderne ved et liv uden sukker:

  • Overskud og klarhed i tankerne
  • Overskud og mindre behov for søvn
  • Større udholdenhed og koncentration
  • Bedre økonomi!
  • Mere tid!
  • Positivitet og succes
  • STOR SELVTILLID OG TRO PÅ EGET VÆRD

Foredragets varighed: 1½ time inklusiv dialog, spørgsmål og fælles diskussion.

Pris: 5000 kr + transport. Ring til mig på telefon 29 82 19 11 og hør nærmere.

Særlige forløb kan tilpasses den enkelte uddannelsesinstitution/arbejdsplads eller forening. Jeg afholder også hele temadage om spiseforstyrrelser.

Er du interesseret og har lyst til at høre mere? Ring 2982 1911 eller mail hej@hannekirkegaard.dk

Pas på dig selv i kontakten med et personlighedsforstyrret menneske

Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad

Jeg kan ikke redde dig – men jeg kan gøre en forskel!

Dansen om den varme grød

Mit liv som sukkerjunkie!

Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm

“Livet som pårørende” – et foredrag om de pårørendes vilkår og udfordringer

Hvad siger andre om netop dette foredrag?

Ørum Bibliotek havde den 5. september, 2013 besøg af Hanne Kirkegaard, som holdt sit foredrag ”Mit liv som sukkerjunkie”. Det var et meget velbesøgt foredrag, hvilket man som arrangør jo altid er glad for.
Hanne fortalte med udgangspunkt i sin egen historie om sukkerafhængighed og om, hvordan man bliver den dårlige vane kvit. Netop hendes personlige vinkel på emnet, gjorde at hun havde forsamlingens udelte opmærksomhed og at spørgelysten efter foredraget var stor.
Det var en rigtig god aften!

Lars Jørn Højlund Larsen

Afdelingsleder, Norddjurs Biblioteker

Den 19. Maj 2014 afholdt Hanne Kirkegaard foredraget: “Mit liv som sukkerjunkie” på Frederiksværk bibliotek. Foredraget med Hanne Kirkegaard var virkelig godt, hun kom godt ud til tilhørerne på en stille og rolig måde. Hanne fortæller om en opvækst fyldt med stort sukkerindtag, og hvordan hun er kommet ud på den anden side, uden sukker næsten i hendes tilværelse. Det inspirerer os andre til at vi også kan nå lige så langt, det giver hun troen på.

Marina Hansen


Biblioteksassistent, Bibliotekerne · Frederiksværk

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk