Vælg en side

Noget at det som jeg har fået udfoldet i mig selv er det, at jeg siden 2007 har holdt foredrag, og når jeg tænker tilbage, så var de første foredrag bestemt ikke noget at råbe hurra for, men jeg havde noget på hjerte og kastede mig frygtløst ud i det. I starten var jeg vældig nervøs, og selve det at holde foredraget føltes næsten bare som noget der skulle ”overstås”.

Men som årene gik blev jeg mindre og mindre nervøs for hver gang, og det fulde ”belønning” kom også ofte, fordi hver gang jeg i talesatte, at jeg havde kendt til det med overspisning, så stod jeg i noget, som på en måde var enormt konfronterende og befængt med en vis portion frygt; Jeg besad tanker som: ”Vil jeg blive mødt på en god måde? Rummer de min historie? Bliver mit budskab taget godt i mod på en rummelig og kærlig måde”? Og ja det gjorde det – gang på gang, og det at jeg turde stå i min egen historie i genfortælling på genfortælling så skete det magiske igen og igen, at jeg frigjorde andre til at stå i deres!

Hvad jeg ikke har fået af mails, personlige beretninger, tilkendegivelser siden 2007, hvor det hele startede i det små, ja det er overvældende at tænke på, og jeg er dybt taknemmelig for hvert ord, hver mail jeg har modtaget. Men ikke fordi, JEG blev bekræftet, nej det handler om, at hver enkelt er blevet vækket – vækket så meget at det for den enkelte er muligt at ”gå vejen” – enten i egen personlig udvikling, eller via terapi eller kursusforløb. Eller blot det, at de har siddet til et foredrag og følt sig selv beskrevet/spejlet i min historie, har givet dem en følelse af, at de ikke står ikke alene med det at bruge mad som affektregulering.

Har du lyst til at høre mit foredrag, som jeg “sprang ud med” i 2007: Tynde mennesker  har ingenproblemer, så har du muligheden snart: 24. Nov. 2016 I Århus, læs mere HER under nyheder.

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk