Vælg en side

Privatlivspolitik

I den privat praktiserende psykoterapeutiske klinik cvr. Nr. 34009740
hannekirkegaaard.dk.
Elkjærvej 36,
8230 Åbyhøj

Opfyldelse af betingelser I henhold til:
Persondataloven anno 25. Maj 2018.

Hanne Kirkegaard benytter sig af onlinesystemet Terapeutbooking.dk, som opfylder alle krav i henhold til persondataloven 25. Maj 2018.

Betingelser og privatlivspolitik i psykoterapeutiske praksis hannekirkegaard.dk:

Er du klient I min praksis har jeg registreret dit fulde navn, din mail og dit telefonnummer. Disse oplysninger er gemt I mit online booking system Terapeutbooking.dk, som opfylder alle krav og betingelser i henhold til persondataloven. Opretter du dig selv i dette online system og booker tider vil du blive bedt om ligeledes at oplyse din post adresse, som vil blive gemt og registreret som dine personoplysninger. Du vil ligeledes blive bedt om at samtykke I forhold ti disse regler og vilkår, som opfylder persondatalovens retningslinier om beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Du kan til hver en tid slette dig selv som klient I mit booking system.

De personoplysninger, som du selv frivilligt oplyser, når du opretter dig I mit online booking system bliver brugt til at jeg kan sende dig telefoniske og mail reminders om dine kommende tider samt oplysninger, der bruges når jeg sender dig fakturarer. Dine personoplysninger bliver ligeledes gemt til at notere personlige oplysninger om dig og dit terapiforløb og behandling hos psykoterapeut Hanne Kirkegaard.

Dine personoplysninger bliver opbevaret i 2 år fra den dato, at du er oprettet I mit online booking system: Terapeutbooking.dk. Med mindre andet aftales individuelt mellem dig og Hanne Kirkegaard, så kan opbevaringen af oplysninger om dig gemmes I længere tid.

Du har som klient ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret I op til 2 år fra den dato, du er oprettet i terapeutbooking systemet.

Du kan som klient, oprettet I mit onlinebooking system henvende dig via mail hej@hannekirkegaard.dk eller telefonisk 29821911 for at gøre brug af din ret til at få berigtiget, slettet eller udleveret dine oplysninger.

Du kan som klient til enhver tid trække sit samtykke og godkendelse af betingelserne via online systemet: Terapeutbooking.dk tilbage ved selv at slette dig som klient i systemet, på samme måde som da du oprettede dig. Du kan ligeledes altid bede Hanne Kirkegaard via mail hej@hannekirkegaard eller telefonisk 29821911 om at slette alle dine oplysninger permanent.

Har du frivilligt tilføjet dig som modtager af mine nyhedsbreve, har du selv givet fornavn, evt. efternavn og din mail adresse, da du tilmeldte dig mit nyhedsbrev. Jeg bruger kun disse oplysninger til at maile dig mine nyhedsbreve, som du selv har tilmeldt dig.
Ønsker du at afmelde dig Hanne Kirkegaards nyhedsbreve, så kan du i enhver mail du modtager fra hannekirkegaard.dk nederst i mailen framelde dig nyhedsbrevene, under linket unsubscribe from this list.

Alle henvendelser om ovenstående kan rettes til firmaet:

Hannekirkegaard.dk, cvr. Nr. 34009740, Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj.

Direkte henvendelser til:
Psykoterapeut MPF Hanne Kirkegaard på
mail hej@hannekirkegaard.dk
Eller telefonisk 29821911.

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk