Privatlivspolitik

I den privat praktiserende psykoterapeutiske klinik cvr. Nr. 34009740
hannekirkegaaard.dk.
Elkjærvej 36,
8230 Åbyhøj

Opfyldelse af betingelser I henhold til:
Persondataloven anno 25. Maj 2018.

Hanne Kirkegaard benytter sig af onlinesystemet Terapeutbooking.dk, som opfylder alle krav i henhold til persondataloven 25. Maj 2018.

Betingelser og privatlivspolitik i psykoterapeutiske praksis hannekirkegaard.dk:

Er du klient I min praksis har jeg registreret dit fulde navn, din mail og dit telefonnummer. Disse oplysninger er gemt I mit online booking system Terapeutbooking.dk, som opfylder alle krav og betingelser i henhold til persondataloven. Opretter du dig selv i dette online system og booker tider vil du blive bedt om ligeledes at oplyse din post adresse, som vil blive gemt og registreret som dine personoplysninger. Du vil ligeledes blive bedt om at samtykke I forhold ti disse regler og vilkår, som opfylder persondatalovens retningslinier om beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Du kan til hver en tid slette dig selv som klient I mit booking system.

De personoplysninger, som du selv frivilligt oplyser, når du opretter dig I mit online booking system bliver brugt til at jeg kan sende dig telefoniske og mail reminders om dine kommende tider samt oplysninger, der bruges når jeg sender dig fakturarer. Dine personoplysninger bliver ligeledes gemt til at notere personlige oplysninger om dig og dit terapiforløb og behandling hos psykoterapeut Hanne Kirkegaard.

Dine personoplysninger bliver opbevaret i 2 år fra den dato, at du er oprettet I mit online booking system: Terapeutbooking.dk. Med mindre andet aftales individuelt mellem dig og Hanne Kirkegaard, så kan opbevaringen af oplysninger om dig gemmes I længere tid.

Du har som klient ret til at få dine oplysninger berigtiget, slettet eller udleveret I op til 2 år fra den dato, du er oprettet i terapeutbooking systemet.

Du kan som klient, oprettet I mit onlinebooking system henvende dig via mail hej@hannekirkegaard.dk eller telefonisk 29821911 for at gøre brug af din ret til at få berigtiget, slettet eller udleveret dine oplysninger.

Du kan som klient til enhver tid trække sit samtykke og godkendelse af betingelserne via online systemet: Terapeutbooking.dk tilbage ved selv at slette dig som klient i systemet, på samme måde som da du oprettede dig. Du kan ligeledes altid bede Hanne Kirkegaard via mail hej@hannekirkegaard eller telefonisk 29821911 om at slette alle dine oplysninger permanent.

Har du frivilligt tilføjet dig som modtager af mine nyhedsbreve, har du selv givet fornavn, evt. efternavn og din mail adresse, da du tilmeldte dig mit nyhedsbrev. Jeg bruger kun disse oplysninger til at maile dig mine nyhedsbreve, som du selv har tilmeldt dig.
Ønsker du at afmelde dig Hanne Kirkegaards nyhedsbreve, så kan du i enhver mail du modtager fra hannekirkegaard.dk nederst i mailen framelde dig nyhedsbrevene, under linket unsubscribe from this list.

Alle henvendelser om ovenstående kan rettes til firmaet:

Hannekirkegaard.dk, cvr. Nr. 34009740, Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj.

Direkte henvendelser til:
Psykoterapeut MPF Hanne Kirkegaard på
mail hej@hannekirkegaard.dk
Eller telefonisk 29821911.

Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende). I LFS.dk er jeg ligeledes officiel sponsor for foreningen.

Dansk Psykoterapeutforening er dit kvalitetsstempel. I dag er det således, at der ikke er statslige regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut. Det betyder, at alle og enhver med ingen eller kun lidt uddannelse uhindret kan sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Derfor er mit medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening også et kvalitetsstempel. Jeg lever som medlem op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde mig Psykoterapeut MPF. Denne beskyttede titel er DIN garanti for, at jeg har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling.

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk - Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj
Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

”Følelser er som faldskærme – de virker bedst, år de er udfoldet”.

"Jeg vil gerne hjælpe dig til udfolde de følelser, som fylder I dig – uanset om de er positive eller negative!"

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, gruppeleder og foredragsholder.

Kontakt Hanne Kirkegaard

Psykoterapeut Hanne Kirkegaard Freebie

FREEBIE

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag straks:

MIN GRATIS GUIDE - 7 forandringstrin: Terapi før kur - Bliv bevidst - Rum dine følelser - slip dine overspisninger.

 

INKL. GRATIS FOREDRAGSBILLET til en af mine 6 foredrag.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk