Vælg en side

Referencer

Hvorfor vælge et terapiforløb ved Hanne Kirkegaard (hvad udtaler tidligere klienter):

De bedste ambassadører er de mennesker, der har VÆRET i forløb hos mig.

Jeg kan sagtens selv understrege, at jeg er dygtig, kompetent, erfaren og et medmenneske med stor empati og forståelse.

Det virker bare meget bedre, når det er mine tidligere klienter, der udtaler det.

Herunder deler jeg klienters udtalelser fra deres deltagelse i terapiforløb, gruppeforløb, foredrag

Individuel terapiforløb

“Jeg har i mit forløb hos Hanne fået nogle rigtige gode redskaber til at kontrollere min overspisning med og har derved fået styrket min selvværdsfølelse. Mit liv er blevet lettere. Hanne stiller de gode spørgsmål og er et dejligt nærværende menneske. Jeg kan kun give Hanne min varmeste anbefaling.
– Christine
Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et terapiforløb? Jeg valgte at gå i individuel terapi hos Hanne, fordi hun er specialist i mennesker med spiseforstyrrelser. Jeg har gået i flere langvarige psykolog-forløb før, men mit forhold til min krop og spisning har altid været et emne, jeg har været for flov over at bringe op. Og hvis jeg har gjort det, er det blevet bagatelliseret. Der var jo andre ting, der var vigtigere at tale om. Som 42-årig havde jeg derfor aldrig rigtigt fået taget fat på mine spiseproblemer. Nu ønskede jeg at henvende mig til nogen udelukkende med den dagsorden at få set på det.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag?
Efter 10 individuelle sessioner med Hanne er jeg kommet godt rundt om min problematik. Den er ikke forsvundet, men det har været en lettelse at sidde overfor et menneske, der har taget problemet alvorligt og har udfordret mig på min tænkning om mad og mig selv. Jeg har fået arbejdet med mit syn på mig selv og følelser omkring mad, og maden har på sin vis sluppet sit jerngreb om mig – uden dog at have sluppet mig helt fri! Jeg er mere fri i dag, gladere for mig selv og min krop, end jeg var, da jeg startede. Det er jeg meget taknemmelig for.

Vil du anbefale andre at opstarte et terapiforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor? Jeg anbefaler andre med problematikker omkring mad, krop og selvværd at starte hos Hanne. Hun er skarp, empatisk, og har den erfaring, der skal til for, at hun kan trække de værktøjer op af hatten, der skal til for, at man lige præcist den dag rykker sig. Det er imponerende og utroligt værdifuldt., Camilla, 42 år

Kære Hanne 🙂 Jeg havde lyst til at skrive til dig og takke dig for den inspiration, du har været for mig gennem vores terapi forløb og efterfølgende. Du har virkelig sat gode tanker i gang og givet mig mod til at følge mit hjerte, selvom det til tider er svært. Jeg er ikke i mål (kommer man nogensinde det?), men jeg er kommet langt og kan tydeligt mærke, når noget er forkert for mig og når noget tænder en ild i mig. Derfor kan jeg fortælle, at jeg har taget et stort spring og flytter til udlandet for at arbejde. Det er virkelig at forfølge en af mine livsdrømme! Jeg vil bare takke dig så meget for at have lært mig, at det er okay at være mig, at jeg skal lytte til MIT hjerte og følge MIN vej i livet. Hvad andre tænker er ikke så vigtigt og jeg prioriterer at omgive mig med de “rigtige” mennesker. Du må have en fantastisk sommer:-) De bedste hilsner, “H” (Kvinde i 20-erne)

“Jeg oplevede allerede fra første dag, at Hanne var god til at møde mig hvor jeg var og støtte op om mine behov. Igennem hele forløbet var det min dagsorden som rådede, hvor Hanne udviste stor respekt for den udvikling jeg allerede havde været igennem og for det jeg gjorde udviklingsmæssigt sammen med terapien hos hende. Hun var altid klar til at møde mig hvor jeg var i øjeblikket og jeg er altid gået derfra med nye indsigter, og følt mig rigere og klogere. Hanne har været en stor hjælp i min udvikling, hvor jeg har fået afgørende indsigter i nogle livslange temaer i mit liv.
– Jane Clausen

“Jeg har været rigtig glad for mit forløb på 10 g. individuel terapi (Forløbet Intensivt forløb for overspisere) hos Hanne Kirkegaard, og jeg tænker, at jeg på et tidspunkt vender tilbage til hende, hvis jeg får brug for det. Jeg har fået en meget større forståelse for min spiseforstyrrelse, og jeg har fået mere styr på min angst/utryghed for andre mennesker. Jeg har ikke sluppet spiseforstyrrelsen helt, og det tænker jeg, at jeg måske aldrig kommer til – men jeg har fået et meget venligere forhold til den, og det går slet ikke så galt med overspisningen, som det gjorde førhen. Siden jeg startede hos Hanne I forløb, har jeg tabt 4 kg uden at være på kur.Tak for denne gang til dig Hanne Kirkegaard”. Kh Susanne, 59 år.

“Fra dag 1 havde jeg tillid til Hanne. Hun snakkede “mit sprog”, så jeg følte mig straks godt tilpas. Hér er der et trygt rum, hvor jeg kan gro i det tempo, jeg nu har brug for.Hanne er god til at fornemme, hvor jeg er… og komme med idéer til, hvordan jeg kan arbejde med mine problemer. Hun indgyder mod på livet, hjælper med at hale tingene ned på et plan, hvor det bliver overskueligt at kigge på og jeg går altid derfra med en følelse af at være på rette vej.”
– Marianne
Hanne er et dejligt menneske, rolig, lyttende, empatisk og kompetent. Jeg følte mig godt tilpas i hendes terapirum, – tryg og imødekommet. Jeg vil meget gerne anbefale Hanne til andre.”
– Ellen Nielsen
Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et terapi forløb? Jeg havde fået konstateret atypisk anoreksi i starten af 2014 og havde kæmpet med en spiseforstyrrelse i lidt over 3 år, da jeg henvendte mig til Hanne. Jeg kæmpede både med undervægt og et enorm behov at være sundt, samtidig med at jeg oplevede mange overspisninger.

Hvad var årsagen til for, at du valgte Hannes terapi forløb?Jeg vandt en prøvetime hos Hanne, hvor jeg fandt ud af at vi havde en god kemi. Jeg havde tidligere været i behandling via det offentlige, hvor jeg følte, at jeg ikke fik noget ud af det, derfor valgte jeg at betale for et forløb selv.

Hvordan har forløbet været? Levede indhold op til dine forventninger? Og hvorfor? Er der noget der ikke gjorde, så skriv meget gerne hvad, du ønskede mere af eller anderledes?? Forløbet har været hårdt, men lærerigt. Hos Hanne lærer du at forstå dine følelser, og alt handler ikke bare om mad og vægt, som var det jeg oplevede i min tidligere behandling. Sammen med Hanne lærer man at forstå, hvorfor man bruger mad til at skærme sig mod sine egne følelser, og hun giver en redskaber til at få mærket efter og lytte til sin krop igen.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag? Jeg har fået en meget større forståelse, hvorfor jeg bruger maden, som jeg gør, og derved kan jeg nemmere arbejde med mine problemer. Jeg tænker og bruger stadig enorm meget energy på mad, men med nogle af redskaberne fra Hanne er jeg så småt begyndt at øve mig i håndtere min følelser.

Vil du anbefale andre at opstarte i terapiforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor? Jeg vil helt klart anbefale Hanne, da hun er super sød og behagelig at snakke med samtidig med, at hun har styr på sin viden. Et forløb hos Hanne er ikke nogen mirakelkur, og man skal selv gøre arbejdet for at blive rask, men hun står klar på sidelinjen til at guide og støtte én, det bedste hun kan. Du behøver ikke kun at have overspisninger for at kontakte Hanne, da hendes fremgangsmåde og teknikker kan bruges på alle former for spiseforstyrrelser.

Julie, 20 år

“For knap et par år siden læste jeg om Hanne i et FO-katalog – og kunne genkende noget i hendes beskrivelse af sig selv – der gjorde at jeg vovede at kontakte hende. Og det var at vove, for det har jeg aldrig prøvet før, og har heller ikke set mig selv som én der har haft brug for terapi. Mit udgangspunkt er et vægtproblem – det er et grundlæggende faktum at jeg vejer for meget, og ikke har formået at gøre noget ved det. Det var spørgsmålet og udgangspunktet. Hanne har hjulpet mig til at nærme mig svaret – også selvom det gør ondt. At lede efter det svar, har bragt mig igennem mange lag af min historie, som vi får kigget på og talt om, på måder som jeg ikke af mig selv ville have gjort. Det er derfor blevet til en slags mental wellness, hvor Hanne hjælper mig til at finde ro og selvtillid i mig selv, ved hjælp af øvelser, opgaver og samtaler. Det er blevet nogle vigtige møder vi har, for det er blevet stunder hvor Hanne tvinger mig til at kigge indad og erkende hvordan jeg egentlig har det.”
– Anonym

Hvilke udfordringer stod jeg med, da jeg henvendte mig til Hanne i forhold til at opstarte et terapiforløb? Jeg var lige færdiguddannet fra ernæring og sundhed. Jeg var forvirret, ked af det og jeg følte ikke jeg kunne finde hale eller hoved i noget som helst. Jeg havde på det tidspunkt daglige overspisninger og havde i bachelor-perioden taget 10 kg på. Jeg havde brugt overspisning som en støtte on/off i nogle år. I de år havde jeg været til coach, fået lagt kostplan flere gange, spist restriktivt og haft yoyo vægt. Jeg indså, at jeg ikke kunne komme spiseforstyrrelsen til livs på egen hånd og at det bundede i et følelsesmæssigt kaos.

Hvad var årsagen til, at jeg valgte Hanne som min terapeut I et terapiforløb? Jeg opdagede at Mille Eigaard Andersen var ved at stifte LFS (Landsforeningen for spiseforstyrrede) og igennem samtaler med hende, fandt jeg ud af at jeg måtte finde en som havde forstand på overspisning. Hun anbefalede mig Hanne og jeg begyndte at kigge lidt på hendes hjemmeside og de sociale medier. Jeg fandt hurtigt ud af at Hanne selv har brugt maden i svære perioder, og det var altafgørende for mig at finde en, som selv havde prøvet noget lignede med det, jeg selv kæmpede med.

Hvordan har forløbet været indtil nu i individuel terapi? Hvad synes jeg om de metoder, øvelser og redskaber, som Hanne har præsenteret for mig undervejs? Jeg har mødt en stor forståelse hos Hanne. Den første gang jeg snakkede med Hanne over Skype, løb tårerne i en strid strøm og hun var bare tålmodig og forstående. Jeg har altid haft store forventninger til folk omkring mig og skuffelsen har været stor, når jeg ikke har kunnet få det fra de personer, som jeg har forventet. Men nu øver jeg mig på at se mennesker som de er. Jeg har altid været en person, som taget meget ansvar (for meget) og det har jeg fået redskaber til at arbejde med. Jeg er blevet bedre til at mærke efter og sige fra. Hannes øvelser og redskaber er udfordrende, men aldrig ubehagelige. Hanne er en støtte hele vejen igennem, og hun er god til at fornemme, hvor jeg er i min proces.

Hvad er resultatet nu? Hvor er jeg landet med mine problematikker i dag? Jeg er ikke fri for overspisningerne, men jeg er nået langt. Mit selvværd er steget, min lyst til livet er blevet større, og de følelser som jeg før har spist på for at fjerne, får lidt efter lidt mere lov til at få plads og være der. Faktisk har mine samtaler med Hanne ført til, at jeg har taget en radikal drejning i mit liv. Jeg troede jeg skulle læse videre, bo i storbyen (København) og alt mulig andet. Men jeg har mærket efter, sagt fra og nu ved jeg kun, hvad der skal ske de næste par måneder. Hele verden ligger åben og det føles både farligt og fantastisk!

Vil jeg anbefale andre at opstarte i et terapi – eller gruppeforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor? Jeg tror på at overspisning ikke kan behandles kun ved at se på vægt og kost, det er nemlig kun symptombehandling. Jeg forsøgte at behandle mine symptomer i lang tid og det var først, da jeg mødte Hanne, at vi sammen fik taget hånd om de rigtige årsager. Jeg tror på, at alle med en spiseforstyrrelse må finde ud af, hvad der ligger til grund for behovet for kontrol/tryghed igennem mad og det kan være rigtig svært på egen hånd. Alle fortjener at nyde livet i stedet for at kæmpe en kamp hver dag og derfor kan jeg kun anbefale, at give sig selv den gave, at gå i et terapiforløb hos Hanne…. hun er møg hamrende dygtig!

Jette Lindbjerg

Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et terapiforløb?
Jeg stod som et ungt menneske, der var meget udfordret på hvordan man selvstændigt, navigerer i opstarten til et voksenliv.
Hvordan de beslutninger man tager, påvirker en, og ens omgivelser.
Jeg kæmpede med en indre rastløshed, der ofte fik lov til at tage over, og et til tider meget skrøbeligt sind, som jeg ikke altid formået at kunne håndtere.

Hvad var årsagen til for, at du valgte Hanne til din terapeut gennem 4 år?
Jeg havde igennem årene været klar over, at terapi gjorde noget godt for mig, jeg havde gået ved nogle forskellige psykoterapeuter og psykologer, men ved Hanne oplevede jeg første gang en anden slags forståelse, en form for gensidig anerkendelse og respekt.
Det gav mig en tillid til Hanne, hvilket har gjort mit forløb til en meget nærværende oplevelse, det at blive accepteret og opbygge en relation igennem et terapiforløb har været alt afgørende for, hvordan jeg har kunnet udvikle mig.

Hvordan har forløbet været?
Min tid hos Hanne er strukket ud på 4 år, og delt op i 2 perioder + et mentor forløb, hvor Hanne agerede, som en støttefunktion for mig i nogle måneder.
De 4 år har været selvudviklende, indsigtsrigt og mindfull.
Jeg har igennem min tid hos Hanne, lært at mærke efter inderst inde i mig selv, og blevet klogere på hvem jeg egentlig er, som menneske.
Månederne med Hanne som min mentor har også haft afgørende betydning for at jeg ikke røg, helt ned i et sort hul, det at have en FAST, men samtidig omsorgsfuld hånd, hjalp mig ind på rette spor igen.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag?
I dag har jeg stadig nogle udfordringer, hvem har ikke det?
Jeg har derimod lært at tage hånd om dem, jeg har lært at styre min rastløshed, jeg har lært at navigere i svære omgivelser og jeg har lært at anerkende mig selv, og mine problematikker.
Jeg har det langt bedre idag, jeg har en større forståelse af mig selv og min omverden og jeg kan atter danne mig et overskueligt overblik over mit liv, hvilket har givet mig en forbedret livskvalitet.

Vil du anbefale andre at opstarte et terapiforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor?
Jeg vil anbefale et terapiforløb ved Hanne, fordi Hanne er en meget kompetent psykoterapeut, der forstår og møder mennesket som det er.
Hanne er en meget troværdig person, der skaber nogle rammer, som altid har kunne få mig til at sænke paraderne og søge indad, istedet for at stritte imod.
Jeg har brugt Hanne i både gode og dårlige perioder, hvilket er væsentlig for at kunne oprette en stabilitet i et terapiforløb.
Også er hun faktisk ret sjov, hvis hun ikke var min psykoterapeut, ville jeg nyde at drikke en øl med hende.

Jonas Lindvald

Gruppeforløb / tidligere deltagere ved gruppeterapi

“Hos Hanne har jeg oplevet et frirum hvor der er plads til alle. Alle får tale tid og hun lytter til det man siger. Jeg har fået mange redskaber, som jeg kan bruge både i svære situationer og til at give et extra positivt fokus på hverdagen.”
– Jackie
Anne Mic 48 år har deltaget i Hanne Kirkegaards gruppeterapeutiske forløb: Slip overspisning og sukkertrang i foråret 2017:

Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et gruppeterapeutisk forløb? Jeg arbejdede som pædagog i et psykisk og fysisk dårligt arbejdsmiljø, der havde aktiveret min spiseforstyrrelse, overspisning. Jeg brugte mad, særligt søde sager, kage, is og chokolade. Til stressreducering og til at få en total oplevelse af afslapning og ro.Jeg overspiste flere gange om dagen i mad og søde sager og have taget 40 kg på i løbet af 1,5 år.Jeg var stresset, trist, frustreret og følte mig meget alene med min overspisning. Jeg var begyndt at isolere mig og mit arbejde fyldte hele mit liv.

Hvad var årsagen til for, at du valgte Hannes gruppeterapeutiske forløb?Jeg kendte Hanne fra et terapi forløb. Hanne har været en fast støtte, som har guidet mig igennem så jeg er kommet ud på den anden side som et andet menneske. Hanne har lært mig, at jeg er stærk og givet mig troen på jeg kan klare mig igennem alle forhindringer på min vej.

Hvordan har gruppe forløbet været? Levede gruppeterapiforløbets indhold op til dine forventninger? Jeg har haft uvurderlig gavn af gruppeterapiforløbet. Hanne`s indsigtsfulde refleksioner og tillidsvækkende håndtering af forløbet har betydet alt for mig. Hanne er et utroligt sødt og empatisk menneske, som blot i kraft af hendes person, giver en umiddelbar tryghed. Jeg har fra første møde med Hanne følt, at jeg kunne tale åbent og ærligt og har med det samme følt mig lyttet til og forstået.

Hanne er meget bevidst om, at det er forskellige mennesker hun arbejder med, og dermed indretter hun terapien, så den passer perfekt til den enkelte person.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag? Gruppen terapien har gjort at jeg for første gang i mit liv ikke føler mig alene med min spiseforstyrrelse. Jeg har lært at rumme og acceptere mine følelser. Fået redskaber til at kunne arbejde videre med at håndtere udfordrende situationer. Jeg har ingen overspisninger og føler mig fri og uafhængig. Jeg har fået overskud til at træne og være social igen. Nænsomt og langsomt tog Hanne mig med på en rejse tilbage til barndommen. Min livshistorie viklede sig ud som et garnnøgle der var forkludret. Vi fik sammen set på, hvorfor det i mit arbejdsliv bliver så belastende for mig, at jeg bliver syg af det. Jeg forstår nu bedre, at navigere og handle i både mit private og arbejdsliv. Jeg er nu bevidst om de indre konflikter jeg har med mig selv.Jeg har i gruppeterapiforløbet tabt 14 kg. Jeg har det rigtig godt og vælger bare i langt højere grad, hvad jeg vil og ikke vil.

Vil du anbefale andre at opstarte i gruppeforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor? Jeg kan på det varmeste anbefale et gruppeforløb hos Hanne. Og jeg vil ikke være i tvivl om at det er Hanne jeg vil vende tilbage til, hvis jeg skulle få brug for det. De ting jeg har lært i gruppeterapien bruger jeg hver dag. I Hanne`s gruppeforløb er der virkelig rum og mulighed for at mærke sig selv. Hanne`s professionelle, lyttende og omsorgsfulde måde at agere på som leder af gruppen, har været udviklende og udfordrende at deltage i.Det kan være både svært, sorgfuldt og befriende sjovt at arbejde med det der er allersværest i et gruppeforløb hos Hanne. Dette gruppeforløb har ændret mit liv.

Anne Mic, 48 år

“Jeg har deltaget i et gruppeforeløb hos Hanne , der hedder “ Overspisning og sukkertrang”. Overspisning har fulgt mig i snart 40 år , så det var en god ven , som jeg nu ville sige farvel til . Med lidt sommerfugle i maven mødte jeg op første gang , hvilket var helt unødvendigt , da jeg blev modtaget med åbne arme af Hanne. Følte straks at her var der trygt og rart. Forløbet har været en god blanding af teoretisk undervisning , øvelser som underbyggede teorierne, erfaringsudvekslinger os deltager imellem ikke mindst på vor ” walk and talk”  – styret af Hanne med kompetent og kærlig hånd. Vi var en lille gruppe på 4 , hvilket var utrolig dejligt, da det gav masser af plads til hver enkelt. Jeg er meget overrasket over , hvor meget det gav at være i en gruppe. De øvrige deltageres historier/problematikker gav mig meget.  Der var fra første sekund en skøn følelse af,  at her bliver jeg hørt og forstået, da vi alle havde de samme “udfordringer” . Det var let at åbne op og være helt ærlig omkring sig selv, hvilket skyldes de øvrige deltager og ikke mindst Hannes kyndige og omsorgsfulde væremåde. Jeg har tidligere adskillige gange prøvet at “knække koden” til min overspisning , men for første gang føler jeg , at jeg er så stærk , at jeg ikke mere vil lade mig styre af maden. Jeg ser lyst på fremtiden og skulle jeg mod al forventning blive “slået ud af kurs”, så ved jeg at Hanne vil være parat til at hjælpe. Kurset kan varmt anbefales”
– Jane
Lone 41 år har deltaget i gruppeterapi forløb forår 2017: Slip overspisning og sukkertrang v. Hanne Kirkegaard

Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et gruppeterapeutisk forløb?

Jeg kontaktede Hanne med udfordringer omkring at maden havde taget magten over mit liv. Jeg tænkte konstant på mad og spiste konstant mad. Blev ved med at tage på, selvom jeg ikke ville og ville bare gerne have et naturligt forhold til mad.

Hvad var årsagen til for, at du valgte Hannes gruppeterapeutiske forløb?

Jeg har prøvet rigtig mange ting, for at få hjælp og styr på min mad, online kurser, psykologer, psykoterapeuter, diætister, men jeg har ikke kunnet finde det, som kunne hjælpe mig. Jeg fandt tilfældigt over Hannes forløb på facebook og tænkte at det måske kunne være noget. Men gik lige i tænkeboks i et par mdr. før jeg sagde ja.

Hvordan har gruppe forløbet været? Levede gruppeterapiforløbets indhold op til dine forventninger? Og hvorfor?

Gruppeforløbet har levet op til mine forventninger.

Jeg har nogle gange tænkt, at det var nogle sjove, og underlige ting, vi skulle igennem. Men det har været det værd, da jeg i dag ikke har samme fokus på mad, som før. Noget virker for nogle og andet for andre, så derfor tror jeg forskelligheden er vigtig.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag?

Jeg har i dag ikke samme trælse fokus på mad hele tiden, som før. Det ligger stadig i baghovedet, men ikke længere, så det er det primære i mit liv længere. Jeg kan til tider undre mig over, at jeg nu kan gå i lang tid uden at spise, eller tænke på mad, i forhold til før. Men det er så dejligt.

Hvor jeg før spiste på enhver følelse, god eller dårlig, registrerer jeg den i dag og gemmer den ikke væk med mad. Stor forandring i forhold til før.

Vil du anbefale andre at opstarte i gruppeforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor?

Jeg kan ikke sige konkret hvad det er, som har gjort forskellen hos mig. Men jeg tror en stor del af det, skyldes at man er i en gruppe sammen med andre, som har samme eller lignede problematikker. Det var en lettelse at kunne fortælle om mine tanker og vaner og ikke være bange for at ikke at kunne blive forstået. At åbne sig over for andre ”almindelige” mennesker og ikke psykologer/terapeuter, som jeg har gjort før. Jeg har aldrig fortalt mine venner omkring mad problematikken, da jeg var bange for deres reaktion. Så derfor kan jeg klart anbefale gruppeforløbet hos Hanne.

Lone, 41 år

“Kære læser. Igennem en længere årrække har jeg langsomt fået opbygget en overvægt og et usundt afhængighedsforhold til mad. For mig har det været en kæmpe personlig rejse at deltage i gruppeforløbet “Overspisning og Sukkertrang” – under kærlig vejledning af Hanne. Vi var fire personer med vidt forkellige baggrunde, men alligevel med så meget til fælles – ude af stand til at ‘se skoven for bare træer’… Vi har sammen kæmpet for at bryde dårlige vaner og mønstre, vi opnåede et stærk fællesskab men en enorm respekt for hinandens følelser og skam – ja, man skammer sig sgu’ over sit misbrug! Derfor er det virkelig en befrielse med et lukket forum hvor man møder forståelse, vejledning og ingen løftede pegefingre! Jeg har fået øjnene op for, at jeg ikke taber, hvis jeg ikke har forståelse for hvad min sjæl hungrer efter. Det er en hård, meget lærerig proces – men fantastisk når man begynder at se sammenhængen og forstå sit forhold til mad/sukker.Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Hanne og under jer derude et rigtig godt forløb – kast jer ud i det (i vil ikke fortryde!)
– Susanne

“Jeg har deltaget i et gruppeforløb om overspisning hos Hanne og jeg kom ikke med store forventninger, men oplevede et afslappet og trygt forløb, hvor der var stor åbenhed og fortrolighed i gruppen og Hanne gav små fif/ideer og værktøjer som vi kunne arbejde videre med, gruppen var på 3 pers. Og det var fint for mig. Jeg vil gerne anbefale Hanne til andre.
– Laila

“Et afvekslende forløb, som kommer omkring mange forskellige aspekter af problemet sukkerafhængighed
– Anonym

Gruppeforløbet hos Hanne lærte mig at se på nogle sider af mig selv, som jeg måske godt var klar over fandtes, men som jeg ikke havde været så god til selv at udforske.
Hun stillede de rigtige spørgsmål, der lagde op til refleksion hos mig og de andre kursusdeltagere.
Det lå mig derfor heller ikke fjernt for at kontakte Hanne, da jeg senere fik nogle problemer, jeg gerne ville have individuel terapi til. Hun er imødekommende, lyttende og støttende.
Hvis jeg på et tidspunkt får brug for individuel terapi igen, ved jeg godt, hvem jeg ringer til.
– Anonym

“På dette gruppeforløb er vi alle blevet ikke bare hørt, men også lyttet til. Jeg har fået utrolig meget ud af mine medkursisters input. Selve kurset har været en rigtig “øje-åbner”, så nu ved jeg meget mere om, hvilke mekanismer min hjerne og krop fungerer under.
– Marianne Rosell

“For hver gang vi mødtes fik jeg øjnene op for noget nyt vedrørende mig selv. Hver gang gik jeg forbavset, men også lettet hjem, idet jeg nu vidste, hvad jeg skulle arbejde med og hen imod. Gruppeforløbet har virkelig været en øjenåbner. Det er rart at være i samme båd som andre, og at man ikke står alene med et problem.
– Marianne Gadegaard

“Da jeg begyndte i gruppen var jeg frustreret over at jeg ikke kunne gennemføre et vægttab. Jeg vidste jo nok om mad og motion for at kunne tabe mig. – Jeg havde slet ikke fået det psykologiske aspekt i vægttab med. Men det har jeg nu! Efter to sæsoner på Hannes kursus har jeg lært meget om mig selv og min situation. Jeg ved nu i langt højere grad hvorfor jeg er overvægtig og hvad jeg skal arbejde med for at nå mit mål. Det væsentligste jeg har lært, er at varigt vægttab ikke kun er betinget sund mad og motion, man skal have sit “hoved” med. Hanne er nærværende, inspirerende og hun ved hvad hun snakker om. Jeg ville ikke have været foruden dette kursus.
– Anonym

Parterapi

Jette og Michael har været i et parterapi forløb ved Hanne Kirkegaard


Hvilke udfordringer stod I med, da I henvendte jer til Hanne i forhold til at opstarte parterapi?

Vi var gået fra hinanden da vi opsøgte Hanne første gang, og Hanne var vores sidste forsøg. Hun fik sat nogle tanker igang, som kom i bevægelse og vi endte med at købe et forløb på 5 gange.

Hvad var årsagen til for, at I valgte Hanne, som jeres parterapeut?

Vi havde skrevet til en masse parterapeuter, Hanne var en af dem der svarede hurtigt tilbage,

Derudover havde hun givet sig tid til, at skrive en omsorgsfuld og konstruktiv mail til os.

Så havde hun ikke lang ventetid. Det var rigtig rart, når man står i krise som vi gjorde, at ventetiden var kort.

Hvordan har forløbet været?

Levede indhold op til jeres forventninger? Og hvorfor?

Vi blev hver især hørt og set af Hanne. Hun kom med nogle gode redskaber og øvelser som vi har taget til os.

Hun hjalp os til at se og høre den anden,

Hanne startede med at stille os spørgsmålet om hvorfor vi var sammen. Det startede tankerne.

I dag er resultatet, at vi er sammen som par igen.

Vi havde meget at kæmpe med hver især, og det forstod Hanne hurtigt og udfordrede os hver især.

Hun så os som individer, der skulle vokse sammen. Hanne er imødekommende, forstående og omsorgsfuld. Alt sammen noget vi havde brug for i forløbet.

Vi kan kun give Hanne de varmeste anbefalinger som parterapeut.

Familieterapi

Familien S – forældre og voksne døtre deler deres udbytte af familieterapi ved Hanne Kirkegaard

 

Familien S består af et forældrepar i 50-érne samt deres to døtre i 20-érne.

Familie forløbet har bestået af følgende:

  • Individuelle samtaler med forældrene
  • Individuelle samtaler med døtrene
  • Individuelle sessioner samt telefoniske sparring.
  • Parterapi forældrene
  • Flere fælles familiesamtaler med alle 4 sammen

Da jeg første gang fik en henvendelse fra Familien S, hvor det var en af døtrene i 20érne, der ringede og bestilte første samtale fik jeg kendskab til følgende udfordringer i familien, som havde brug for min hjælp og sparring i forhold til at løse følgende:

Igennem længere tid havde der været konflikter, spændingsfyldte stemninger under samvær, ”alliancer” interne mellem de 4 familiemedlemmer, dårlig kommunikation og problemer i at sætte og udtrykke grænser overfor hinanden.

Derudover oplevede de alle 4 familiemedlemmer anspændte problemer indbyrdes ved indtagelse af alkohol under samvær.

De uddybede selv at de ellers syntes, at de altid har været gode til kommunikation, men fakta var bare at de alligevel var kørt ind i nogle vaner og uhensigtsmæssige hensyn.

Forældrene beskrev; “Vores to børn er meget forskellige, hvilket betyder at vi nemt er kommet til at tage nogle forkerte hensyn”.

Og uddybede omkring alkohol: “Hvis et glas vin smager godt og er hyggeligt, så må to glas være meget hyggeligt – hvad så med fire??? Alkoholen er nu lagt helt på hylden, hvilket har givet et helt nyt perspektiv på livet og samvær”.

 

Hvordan har forløbet været? Levede indhold op til jeres forventninger?

“Forløbet har været fint og meget logisk opbygget – først de unge mennesker og efterfølgende de to gamle og ansvarlige. Dernæst hele familien, og afslutning med de voksne. Kan ikke se bedre måde at gøre det på! Det har i høj grad levet op til vores forventninger , faktisk mere, da forventningerne ikke var høje ved start, men Hanne er dygtig og velforberedt, så det er de rigtige spørgsmål og problematikker der bliver gennemgået i de forskellige forløb”.

 

Hvad er resultatet nu? Hvordan har I det sammen nu som familie?

“Vi er i høj grad kommet videre, og virkelig styrket som familie. Vi tør nu at satse på både sommer og vinter ferie sammen, og kommunikationen er virkelig blevet positivt bedre. Alle bliver respekteret mere, og “elefanten i rummet” er smidt ud – vi tør sige tingene”.

 

Vil I anbefale andre familier et familieforløb ved Hanne Kirkegaard, og i givet fald hvorfor?

“Der er ingen tvivl om, at vi vil anbefale Hanne til andre, og skulle vi fremadrettet få brug for sparring ved vi hvor vi skal finde det. Hanne arbejder meget målrettet, men stadig nænsomt og tillidsfuldt. Man skal nogen gange huske at investere i sig selv og dem man holder allermest af. Hvis bilen lyder mærkelig eller vaskemaskinen ikke fungerer, så skal der jo repareres, der er det bare som om det ikke gælder parforholdet og familien”.

 

 

“Vi sætter et billede af Hanne øverst på juletræet i år”.

Læs Familien V´s beskrivelse af forløbet HER.

Der er heller ingen tvivl om, hvad der skal øverst på juletræet i vores familie i år, det skal stjernen med et billede af Hanne på, for hun har været vores jule mirakel, og det vil vi altid være utrolig taknemmelige for. sådan skriver familien V efter 6. mdr. vellykket og forandringsmættet familieterapi forløb i mit regi.

Familie terapi forløb med Familien V, et forløb der har varet 6 mdr., som består af en mor på 59 år, en far på 63 år, et tvillingepar på 27 år og en yngre datter på 24 år.

Familie forløbet bestod af følgende:

  • 1. Gratis 30 min intro samtale med familiens yngste datter på 24 år.
  • 1. Individuel samtale med forældrene
  • 3 Individuelle samtaler med alle 3 voksne børn
  • 5 fælles familiesamtaler á 2 timer pr. Gang med alle 5 familiemedlemmer i fællesskab.

Hvilke udfordringer fik familien V til at henvende sig i familie terapi?

To af familiens søskende havde et anspændt og akavet forhold til hinanden. De kunne dårligt være i samme rum, når familien var samlet.

Det betød, at alle i familien gik lidt ”rundt om den varme grød” ofte, når alle var sammen og ingen vidste rigtigt, hvordan de skulle gribe det an, men snakkede på tværs med hinanden i stedet for at tale sammen og åbent med hinanden.

Forældrene oplevede sig selv som lidt rådvilde og også konfliktsky, hvilket de 3 søskende mærkede konstant og derfor betød det, at alle 5 følte sig lidt overladt til sig selv i at løse og være tilstede i den ”underlige stemning”.

Anspændtheden havde rod i, at den ene af de to søskende for år tilbage havde lidt af en spiseforstyrrelse, hvilket havde betydet, at forældrenes opmærksomhed, hensyn og tid havde været meget optaget og rettet mod det syge barn, der led af en spiseforstyrrelse. Dette havde især den yngste søster lidt under, idet hun følte sig klemt i familien og ofte følte, at den spiseforstyrredes adfærd og regler havde påvirket hende og hele familien på negativ vis. Den tidligere spiseforstyrrede unge, der havde været den ramte gik rundt med en udefinerbar skyldfølelse og et stort ubehag over de følger hendes sygdom havde haft og indvirkning på hele familien, selvom hendes sygdom naturligvis ikke havde været et `bevidst valg.

Disse omstændigheder fra fortiden blev italesat. Der var en løbende bearbejdning og selvforståelse af, hvorfor og hvordan det hele hang sammen, som ligeledes var den røde tråd gennem de fælles familiesamtaler.

Åbenheden og sårbarheden i terapien var med til at ophæve den anspændte dynamik. Tvivl og fejlfortolkninger af hinanden blev derimod afløst af spørgsmål og nysgerrighed til hinanden.

Forældrene forstod deres vigtige rolle og ansvar i forhold til at gå forrest og hjælpe, hvis én eller flere af børnene har det svært og komme på banen verbalt.

De to søskende, der førhen ikke kunne være i samvær med hinanden forstod vigtigheden i at få etableret nye erfaringer og oplevelser sammen ved at turde være alene sammen og få opbygget en ny relation igen, hvilket de lykkedes med.

Alle i familien er blevet klogere på sig selv og ikke mindst hinanden og alle udtalte samstemmende, at det vigtigste de vil huske på fremover er, at turde spørge, være ærlig og åben overfor hinanden, hvis de fremover oplever noget, der går dem på eller sårer.

Læs Familien V´s tilbagemelding HER under referencer/scroll ned til udtalelser fra familiers tilbagemelding.

 

 

Er I en familie, der oplever problemer?

Gør som Familien S og Familien V og opstart et familieterapiforløb.

I skal være meget velkommen.

Læs mere HER om familieterapi

 

Foredrag

“Jeg deltog den 13. november 2019 i et foredrag af Hanne Kirkegaard om personlighedsforstyrrelser. Der blev fortalt om 4 af 11 diagnoser indenfor personlighedsforstyrrelser. Jeg har deltaget i mange foredrag og kurser indenfor dette emner og må give Hanne stor ros. Kan kun anbefale andre, der har interesse for emnet, at deltage i hendes foredrag. Hanne er en meget dygtig og behagelig person, der fortæller på en måde, så alle forstår det. Hun bruger blandt andet anonyme eksempler, så det hele giver mere mening. Personligt, er jeg ”pårørende” og jeg kunne godt have brugt længere tid – tiden fløj af sted. Det er ikke sidste gang, jeg er at finde blandt tilhørerne i salen”. Jane Villemoes Holst

“I bedre Psykiatri Silkeborg, synes vi ”Det var dejligt, at så mange havde fundet vej til vores stærkt udvidede cafémøde den 1. oktober 2019. Oplægget levede fuld ud op til vore forventninger, Jeg oplevede at deltagerne var meget interesserede og lyttende, og jeg tror at alle fik en større viden om personlighedsforstyrrelser, end da de kom. Det var tydeligt, at mange af deltagerne havde egne erfaringer, de søgte oplysninger om og det var min opfattelse, at de fik gode råd med derfra”. Kirstine Faber

“Ørum Bibliotek havde den 5. september, 2013 besøg af Hanne Kirkegaard, som holdt sit foredrag ”Mit liv som sukkerjunkie”. Det var et meget velbesøgt foredrag, hvilket man som arrangør jo altid er glad for.Hanne fortalte med udgangspunkt i sin egen historie om sukkerafhængighed og om, hvordan man bliver den dårlige vane kvit. Netop hendes personlige vinkel på emnet, gjorde at hun havde forsamlingens udelte opmærksomhed og at spørgelysten efter foredraget var stor. Det var en rigtig god aften!
– Lars Jørn Højlund Larsen
Afdelingsleder/Norddjurs Biblioteker

“Den 19. Maj 2014 afholdt Hanne Kirkegaard foredraget:“Mit liv som sukkerjunkie” på Frederiksværk bibliotek. Foredraget med Hanne Kirkegaard var virkelig godt, hun kom godt ud til tilhørerne på en stille og rolig måde. Hanne fortæller om en opvækst fyldt med stort sukkerindtag, og hvordan hun er kommet ud på den anden side, uden sukker næsten i hendes tilværelse. Det inspirerer os andre til at vi også kan nå lige så langt, det giver hun troen på.
– Marina Hansen
Biblioteksassistent

 – Bibliotekerne · Frederiksværk
“Hanne Kirkegaards oplæg: “Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad” i Dansk Psykoterapeutforening, Aarhus blev ikke alene fremført med stor faglig indsigt, det blev også leveret med en indtrængende nerve og intensitet, som gjorde, at hendes pointer har været nemme at huske og dermed også lette at overføre til klinisk praksis. På forbilledlig vis fik hun kombineret teorier om fedmens psykologi, men sin store personlige indsigt i emnet, og hun formåede at formidle det, så det blev både levende og nærværende for tilhørerne. Således fik jeg rigtig stort udbytte af oplægget, der også inspirerede til spændende diskussioner, hvor tilhørerne tydeligvis blev særdeles fagligt og personligt engagerende”
– Annemette Bondo Lind, cand. mag
kognitiv terapeut og forsker i stress og psykosomatik
“Dit foredrag om overspisning: “Tynde mennesker har ingen problemer” den 3. okt. i Ringsted var så godt og inspirerende fordi jeg for første gang fik sat ord på hvad det er jeg slås med , og hvad jeg har sloges med siden jeg var 10 år!! Det at høre din beskrivelse og se slides`ne gav mig en aha-oplevelse: DET ER JO SÅDAN JEG HAR DET FOR HELVEDE!!!! få fortalt at det reelt er en sygdom, det er ikke kun mig der er mærkelig og bare må tage mig sammen, – nærmest en både lettelse og en… det her kan jeg godt gøre noget ved!! Og så da jeg så dit hæfte: “Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad” som jeg købte straks, tænkte jeg: ja det her kan jeg godt gøre noget ved!!! Det du snakkede om med pragtfulde Thomas Helmigs: “Malaga”, det med at lukke døren til et rum mm., gav mig en idè til noget jeg går og slås med af familierelateret problem, fantastisk! Jamen den aften gav mig  redskaber til at komme videre eller ændre noget træls, ideer og løsningsforslag og en ahaoplevelse der batter, 1000 tak!!! Ha´det rigtigt godt, og må andre få en dejlig oplevelse sammen med dig!!!”
– Pernille Jørgensen
“Hanne har den. 7. dec 2011 undervist i spiseforstyrrelser  ved Gimle/FO med stor viden, engagement og empati i forhold til deltagerne. Der var stor spørgelyst og alle fik større indsigt i forhold til egne erfaringer eller nogen i deres netværk. Godt at vide at man konsultere Hanne og få terapi vedr spiseforstyrrelser.”
-Tine Dannerfjord
Leder af Kvindelinien
“Hanne Kirkegaard er en meget nærværende og kompetent person, der virkelig ved, hvad hun taler om.”
– Henriette Nielsen
Leder af Christine Centeret i Aarhus
Foredraget gjorde, at jeg fik øjnene op for, at der var andre end mig, som har et spiseproblem. Og at det nok ikke var så pinligt og tabuagtigt, som jeg egentlig selv gik og troede.”
– Anonym

Hanne er en levende og meget behagelig foredragsholder, der forstår at tilpasse sit foredrag efter publikummets behov. Hanne fremtræder kompetent og med god erfaring indenfor emnet.”
– Anonym

“Kære Hanne, Jeg læste interesseret din invitation på Web-uni (Id Academy)om at møde dig og din fortælling: Sig farvel til din indre jantelov… Det kom i forlængelse af, at jeg og mine omgivelser mærker en voksende interesse for at udfolde os. Jeg havde ikke nogen specifik forventning til mit udbytte af denne aften – andet end at være åben og nysgerrig – og alligevel et ønske om at få afmystificeret forventningsniveauet til at starte op som selvstændig. Jeg bliver meget hurtigt grebet af din egen personlige historie – de forskellige steder, hvor du fortæller om hvordan du havde det og din livssituation og hvad der bliver grundlaget for nogle af de beslutninger, du senere træffer. Efterhånden som vi kommer længere ind i forløbet, oplever jeg hvor meget – den du er og det du gør – giver mening. Du har et meget godt flow af overheads – gode overskrifter, ordsprog, der virker stærkt og tips og gode råd, rolig og humoristisk – men det, der fanger mig, er hvordan du som menneske, får det du gør og måden du gør det på til at være naturligt og autentisk. Min bedste indsigt denne aften er, hvor meget det betyder at have sig selv med og bruge sin egen historie som ressource. Der kommer mange andre vigtige ting denne aften. Mange af de gode råd og at gøre de rigtige ting kan delvist kopieres – at være autentisk er min egen rejse.
– Henrik Hulbæk Christensen
ID Coach 

““Hannes foredrag var for mig en bekræftelse på og inspiration til min egen rejse; at hvis du virkelig tror på det og har TILLID og TÅLMODIGHED, så vil tingene lykkes. Hanne har en åben og autentisk måde at formidle sit budskab på, der gør, at hun går lige ind. Jeg gik derfra med et stor YES!” Endnu en gang tak :-)
– Anette Thornfeldt Fisker
ID Coach 

“Tak for et rigtig godt foredrag den 26. Januar ’17 ” Mit liv som sukkerjunkie” Det at du bruger din personlige historie og veksler mellem oplæg og båndet indslag gør det så levende og nærværende at lytte til dig. Man føler sig tryg i dit selskab og den efterfølgende debat blandt dit publikum bliver derfor også meget personlig – du er så god til at tage imod den enkelte så man tør åbne sig selvom man sidder blandt fremmede. Tak for en fantastisk aften.”
Pia Brøndum Eggertsen Bille
“Tak for et berigende foredrag 27/1-17 dejligt med den personlige vinkling som gjorde at man (jeg) kunne relatere meget bedre, end hvis det kun havde bestået af teorier. Dejlig hjertevarm oplevelse og jeg gik hjem med stof til eftertanke.”
Thuri Bering Johansen
“Kære Hanne! Tusind Tak igen for dit inspirerende, alvorlige og morsomme foredrag 24.11.16 “Tynde mennesker har ingen problemer”. Du fortalte levende om mine tanker set indefra – vildt at opleve! Tak for gavnlig og professionel mentorstøtte fra dig. Glæder mig til at vokse til mit “nye jeg” i 2017 med dig ved min side. Rigtig godt Nytår!”
Kh Dorte Slot Nielsen
“Tynde mennesker har ingen problemer var virkelig et interessant oplæg, der satte en masse tanker i gang i mig. Tusind tak fordi jeg måtte deltage.”
Michaela HB
“Et godt foredrag, hvor man forstår hvilke mekanismer der sættes igang omkring overspisning. Kan varmt anbefales.”
Anette Viland Guldfeldt
“Hanne er en meget kompetent og dygtig formidler. Man kan mærke hende gennem hendes foredrag og mærke hun er 100% engageret. Hanne brænder for at formidle dette område og man kan mærke hun har så meget viden hun gerne vil ud med. Hanne har for mig at se den helt rigtige baggrund til at hjælpe mennesker ud af overspisnings problematikker. De foredrag jeg været til med Hanne, har jeg gået derfra med masser af konkret viden og handleredskaber.”
Ulla Lindholm Pedersen
“Tusind tak til dig, Hanne, for at holde et fremragende foredrag under LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende) d. 6. april 2017! Du fortalte både levende og proffesionelt om BED – du kom hele vejen rundt om “emnet”. At du både har personlig erfaring med BED OG dit proffessionelle arbejde er en kæmpe styrke, der gør, at du rammer publikum og trænger ind. Ingen tvivl om at du gør en forskel for mange og hjælper dem ud af madhelvedet!”
Stor ros til dig fra Mille Eigard Andersen, formand LFS.

Udtalelser fra foredraget: “Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad” afholdt 3/5-17

Hej Hanne. Tak for spændende foredrag igår. Det der rykkede meget for mig var at hører om de forskellige lag der skal arbejdes med, for at kunne finde løsninger på ens overspisning. Jeg blev meget berørt i starten, da det at få det Visual serveret gjorde noget inde i mig. Det at læse tingene var hårdt, for så skulle jeg på en eller anden måde forholde mig til det. God kombination med teori og praksisfortælling.
Maibritt Schmidt
Kære Hanne. Tak for et hjertevarmt og lærerigt foredrag i går aftes på Åby Bibliotek. Jeg var træt i går og overvejede at ikke komme, men jeg er glad for jeg deltog. Du forklarede på en rolig og letforståelig måde, hvad BED/overspisning er og hvilke psykologiske faktorer der er i spil og at det ikke bare handler om at tage sig sammen!
At høre Jettes historie gjorde det hele meget nærværende og jeg tror mange kunne spejle sig det hun fortalte om de følelsesmæssige udfordringer, der havde igangsat hendes overspisning.
Og så var det rigtig dejligt at du fortalte om værktøjer til at komme ud af overspisningen og at du også sammen med Jette forklarede hvordan hendes forløb ud af overspisningen var forløbet.
Alt i alt et super godt foredrag og en god aften og jeg kan anbefale alle, der overvejer at søge hjælp, at kontakte dig.

Kh Anni Kruse

Udtalelser om foredraget: Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm

Hanne leverede et meget autentisk, ærligt og livsbekræftende foredrag, hvor hun talte med ”hjertet”.Det var så rart at blive mødt af en kærlig kvinde, som selv havde været på en meget hård og lang rejse, og som til sidst er kommet ud på den anden side med overskud til at formidle sin historie. Med sin livserfaring som og sin uddannelse som psykoterapeut har Hanne i den grad TROVÆRDIGHED, og det sætter jeg meget pris på. Hun har også overskud og energi til på en meget indlevende måde at FORSTÅ OG SPØRGE ind til publikums nysgerrige spørgsmål. Sidst men ikke mindst så var det et meget lærerigt, humoristisk og spændende foredrag. En oplevelse som jeg MEGET VARMT vil og kan anbefale til alle som har lyst til at blive klogere på sig selv og andre. Hannes NÆRVÆR er virkeligt livsbekræftende!
– Henrik Nymark
Fysioterapeut, coach og personlig træner

“Tak til Hanne Kirkegaard for et fantastisk inspirerende foredrag den 7. juni 2012, hvor Hanne fortalte om, hvordan hun har gjort op med din indre jante og gået vejen. Et meget personligt foredrag men også med en masse brugbar inspiration, viden og gode ideer, hvis man vil folde sin passion ud. Super og tak til Hanne Kirkegaard.
– Tine Dannerfjord
LEDER af Daghøjskolen Kvindelinien, Aarhus

Super inspirerende foredrag Hanne! Tak fordi du deler så meget af dine erfaringer. Du er sej og handlekraftig 🙂 Mvh Maiken Juul Hansen

“Jeg havde en dejlig inspirerende aften ved foredraget den 7. juni 2012. Hanne Kirkegaards ærlighed om sig selv og sit liv var fængslende og rørte mig dybt! Mange folk holder foredrag om emner der ligger dem på sinde, hvilket er godt! Men at stille sig op i en forsamling og åbne op for sin baggrund, sin sjæl, sin spiritualitet, sin frygt, håb og drømme… Det kræver mod, og det er der Hanne Kirkegaard adskiller sig fra mængden, og netop derfor (tror jeg) var der en energi af positivitet og kærlighed i salen som var ganske særlig… Så tak fordi du – Hanne skabte det!!
– Bettina Christensen
ID psykoterapeut stud. Ved ID Academy

“Jeg deltog i Hanne Kirkegaards foredrag den 7. juni 2012. De 2 timer fløj afsted og jeg tænkte: ”Hvad?? er historien nu  – allerede slut”?. Jeg nød Hanne Kirkegaards ærlighed og åbenhed, jeg blev helt rørt over, at hun delte så meget ud af sig selv og sin historie, det tog mig fuldstændig. Jeg blev vildt inspireret og har stadig oplevelsen og hendes ord med mig. Da jeg gik hjem i går, tænkte jeg, der var flere som skulle have været med ind og høre Hannes foredrag. Det er der så mulighed for til september – så fedt. Hanne Kirkegaard havde en fantastisk ro og udstråling, jeg kunne lytte i timevis til hendes historie… min nysgerrighed på endnu mere dybde blev vækket, fx hvordan er hendes liv/ relationer med sin familie i dag.
– Charlotte Jensen
Sælger og Yogalærer i House of Harmony

“Jeg synes Hanne Kirkegaards foredrag den 7. juni 2012 var kanon godt! Jeg synes hun virkede rigtig sød og kan se, at hun var i sit rette element og budskabet kom fra hjertet. Hanne Kirkegaard har min respekt. Godt gået!
– Allan Thaarup Christensen
ID Psykoterapeut stud. Ved ID Academy
Det var meget inspirerende at høre Hannes historie. Hendes dejlige udstråling og autencitet holdt min opmærksomhed fanget. Jeg gik bl.a. derfra med: nye ideer til markedsføring, en forståelse af hvor vigtigt det er have sig selv med (spirituelt/mentalt), ikke at være bange for at stile højt og leve sin drøm ud, hvor vigtigt det er at slippe frygten og have tillid samt vigtigheden af at investere både tid og penge i sin virksomhed, så den ser professionel ud udadtil.”
– Hanne Silkjær
Bevidst Sundhed
“Jeg oplevede Hanne Kirkegaards oplæg, som dejligt og livsbekræftende. Det der var allerbedst var det, at Hanne har sig selv med i hele foredraget. Der er en fin balance imellem hendes egne erfaringer og det spirituelle. Der kan være nogen der stejler, når man bringer det på banen, snakker af egen erfaring, har mediteret i 15 År. Men Hanne flyver ikke ud af nogen galakse. Og som Hanne selv siger, så længe vi gør det, vi er enestående bedst til og følger energien og søger for at bevare jordforbindelsen, så er vi på rette vej. Det er tydeligt, at Hanne har sit hjerte med, og så længe vi kan mærke, hvad det er vi vil, så skal vi forfølge det.”
– Charlotte Nielsen
pædagog
“Rigtig mange tak til Hanne Kirkegaard for et fantastisk inspirerende foredrag. Hanne udstråler så meget power og energi, at det forplanter sig ud til os tilhørere. Vi mærker tydeligt, at hun har noget på hjerte. Jeg glædes over, at hun så åbent deler ud af sig selv og sine erfaringer. Vi fik et godt indblik i, hvordan hun markedsfører dig selv og vigtigheden af en professionel hjemmeside. Hanne signalerer professionalisme og seriøsitet, tager sig selv alvorligt, og så gør andre det også. Jeg har denne aften fået nogle redskaber, som jeg vil tage med i mit fremtidige virke.”
– Margit Læbel
ID Psykotereapeut stud. Ved ID Academy
“Hanne Kirkegaard introducerede sig ved foredraget: “Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm” den 7. juni. Da Hanne begyndte sit foredrag var det som om, alle holdt vejret og spændingen bredte sig i rummet. Vi hørte Hannes historie, vi blev rørt og grinte også lidt på skift. Det var en god dynamik og fed energi i hendes foredrag. Hun holdt en pause undervejs, men ellers havde vi gerne hørt på hendes historie uafbrudt. Selv i pausen formåede Hanne at fastholde den gode stemning. Aftenen var det hele værd. Tak til Hanne og til alle dejlige gæster, som var med til at skabe en fed stemning.
– Hanna Madsen
indehaver af Energi & Power Factory, Århus
“Hanne Kirkegaards foredrag: ”Sig farvel til din indre jantelov – udlev din livsdrøm” handler for mig om det at være autentisk, og selvom man ikke er en person, der nødvendigvis ønsker at blive selvstændig på fuld tid og med lynets hast, så handler Hannes foredrag om det at være tro mod sig selv og leve sin livsdrøm ud. Det handler om hele tiden at have sin drøm for øje. Hanne har vist gennem mange år, at hun ville leve af sin livsdrøm, og har undervejs iværksat mange frø/tråde rundt om i landet. Hendes synliggørelse begyndte for mange år siden. Det der er min pointe er, at hvis vi vil opnå noget her i livet, er det vigtigt at have sin drøm/må for øje og turde slippe alle blokeringerne og forhindringerne og blive ved med at søge sin livsdrøm. Her giver Hanne i sit foredrag dig inspiration til at turde gå efter din drøm og smide janteloven væk. Turde tage sine værdier og holdninger til sig, turde leve sin drøm og turde stå ved sin kraft. Hanne turde, og derved opnåede hun autencitet i sit liv.”
– Lone Dam
ID psykoterapeut
“Jeg hørte Hanne Kirkegaards foredrag: ”Sig farvel til din indre jantelov – udlev din livsdrøm” den. 7. juni 2012. Hanne havde et oprigtigt ønske om at give sine erfaringer videre omkring det at starte som selvstændig og komme til at leve af det. Hun gav alle sine guldkorn og var meget ærlig omkring sin egen udvikling, og det der har ført hende frem til sine kernekompetencer, markedsføringsstrategi og hvad der har været afgørende for, at hun kan leve af det.Jeg har flere gang tænkt over flere af Hannes budskaber fra foredraget og inddrager dem i mine egne planer for fremtiden.
– Jane Clausen
ID Psykoterapeut stud. og Coach / rådgiver ved KarriereCoach.dk

Referencer på baggrund af foredraget: Jeg kan ikke redde dig – men jeg kan gøre en forskel

Udtalelse fra CFD Glostrup, 9 okt. 2019

“Foredraget ”Jeg kan ikke redde dig, men jeg kan gøre en forskel” gav os indblik i foredragsholderens subjektive oplevelser og erfaringer med arbejdet som mentor for en gruppe borgere i Aarhus Kommune. Undervejs blev vi mødt af problemstillinger, moraler og dilemmaer, som de forskellige cases i oplægget lagde op til. Selvom vi primært beskæftigede os med hjemmevejledningsopgaver indenfor døveområdet, fik vi bekræftet og bevidstgjort, at uanset hvilken tilhørsforhold vi har til kommune, borger (døv som hørende), arbejdsplads m.v., har vi de samme udfordringer og problematikker som professionel.

Oplægget gav endvidere stof til eftertanke og anledning til at forfølge og diskutere faglige emner og nøglebegreber som relationsarbejde, anerkendende positiv tilgang, medlidenhed og medfølelse, trekanten (ofrer-krænker-frelser), magteløshed og grænser som professionel.

Et oplæg vi varmt kan anbefale”.

Med venlig hilsen

Jesper Rivera Ditlevsen
Konstitureret virksomhedsleder

CFD Glostrup
Jernbanevej 10-12
2600 Glostrup

 

“Jeg siger tak for et godt foredrag: Jeg kan ikke redde dig -men jeg kan gøre en forskel, som på en meget praksisnær måde beskriver og dokumenterede kompleksiteten og mangfoldigheden i det at være mentor. Samtidigt synliggjorde dit oplæg også værdien og nødvendigheden af, at der bliver udarbejdet klare trepartsaftaler og målsætninger mellem mentee, mentor og Jobcenter. Det er tydeligt, at du har et dybtfølt engagement i mentorrollen, som bliver kompetent understøttet af dine faglige kompetencer.
– Jan Johansen
Koordinator / Virksomhedskonsulent – Aarhus Kommune

“Jeg synes, Hanne Kirkegaards oplæg: Jeg kan ikke redde dig -men jeg kan gøre en forskel var interessant og relevant. Hun er en energisk og veltalende oplægsholder, og jeg synes særligt at hendes refleksioner omkring rollen ”midt i mellem” borger og Jobcentret var interessante, ligesom jeg personlig godt kunne lide, at hun var tydelig omkring vigtigheden i at være professionel i rollen som mentor.
– Marianne Forsberg, Konsulent
Aarhus Kommune

Kolleger udtaler

“Jeg kender Hanne Kirkegaard som et meget stort menneske, både i den forstand at hun indeholder mange kvaliteter, men også i den forstand at hun besidder en stor rummelighed og dyb forståelse i sit møde med andre mennesker. Hanne har igennem bevidst bearbejdning af sine egne livserfaringer og prægninger, opnået en dybde, der rækker meget langt og er helt essentiel for hendes arbejde som psykoterapeut.”
– Lene Ince
Psykoterapeut og skoleleder ved Tobiasskolen.

“Hanne er et engageret, rummeligt og varmt menneske. Hun har stor psykologisk forståelse for mennesker og er helt naturligt empatisk, lyttende og støttende overfor de personer hun møder. Hannes store forståelse for og indsigt i mennesker gør hende til en meget dygtig og professionel terapeut. Hanne får mine varmeste anbefalinger”
– Lone Hermann Andreassen
Projektleder ved IBC International Business College

“I de 4 år Hanne Kirkegaard og jeg har læst sammen på psykoterapeut-studiet har jeg lært hende at kende som en hjertevarm og fagligt dygtig terapeut. Hendes stil er kendetegnet ved ærlighed og stor teoretisk viden. Hanne har, udover at være psykoterapeut, så mange kompetencer fra tidligere uddannelser, foredragsvirksomhed og levet liv at jeg med glæde henviser klienter til hende”
– Mette Mølhave
Socialrådgiver / Psykoterapuet

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk