Vælg en side

Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm

Et inspirerende, idérigt og passioneret foredrag, der henvender sig til iværksættere, der drømmer om at realisere livsdrømmen og leve som selvstændig.

Jeg fortæller min personlige historie om vejen til succes og realisation af livsdrømmen som selvstændig psykoterapeut/foredragsholder og mentor.

I foredraget får du min personlige historie, hvor jeg fortæller om min baggrund, min spirituelle åbning, min frygt, håb og drømme, som gik i opfyldelse – da jeg slap sin indre kraft fri og forlod de indre negative dogmer og forbehold om det at arbejde i den psykoterapeutiske branche.

 

Min vej frem

Da jeg forlod min tvivl kom jeg til at leve af min forretning!

Min vej til succes som selvstændig psykoterapeut og foredragsholder har været en spændende og udviklende rejse.

Kort tid inden jeg besluttede at blive 100% fuldtids selvstændig i eget firma kæmpede jeg en indre kamp af tvivl, usikkerhed og frygt for økonomisk usikkerhed. Jeg var slet og ret bange for, at jeg ikke ville kunne lykkes som selvstændig i eget firma. En nær veninde havde givet mig en tarot læsning ved en spirituel mand.

I første omgang tænkte jeg, at det var fuldstændigt tåbeligt, da jeg generelt var meget skeptisk overfor sådan noget. Men jeg tog imod gaven, og han sagde til mig:

“Du skal lære at give slip på din tvivl og bekymring, for det vil lykkes for dig – så stol på det! Du får et stort personligt gennembrud som psykoterapeut, så giv slip på din tvivl”!

Denne seance var lidt en åbenbaring for mig, og det lykkedes faktisk for mig at få vendt mine negative tanker og følge hans guidning/råd, som betød, at jeg omsider kunne give slip på min indre jantelov og tvivl. I stedet bruge min tid på at visualisere og byde ønsket om succes og et godt økonomisk fundament velkommen.

Jeg lærte at slippe tvivlen og ja, han fik ret!

Det lykkedes mig at have et stabilt flow og tilgang af klienter og opgaver samt stabil indkomst siden 2012, hvor jeg startede, som  selvstændig.

Min vej og de bedste erfaringer i denne proces:

Mit liv er aldrig gået ad den regelrette vej, hvor alt er gået helt efter planen. Jeg har taget nogle sideveje ind i mellem og faret lidt vild i nogle af livets rundkørsler – men inderst inde, har jeg vidst, at hvis jeg skulle nå i den rette retning, så måtte jeg for alvor lære at lytte 100% efter mit hjertes vejviser og være helt tro mod mig selv og arbejde med det jeg brænder for!

Jeg har altid gået nogle lidt utraditionelle veje både arbejdsmæssigt og privat, for jeg har fundet ud af, at jeg er ikke ret god til det her med at være normal.

Mit bedste råd til dig, der drømmer om at springe ud som selvstændig:

Følg dit hjerte, forfølg din drøm og bevar dit mod til at være dig og være ligeså normal/unormal, du ønsker. Og endelig: Lyt aldrig til de bange stemmer i dit liv, dem der siger, at det er for usikkert at springe ud som selvstændig. Hvad ved de i virkeligheden om det? Har de selv prøvet det?

 “Omgiv dig med mennesker, der støtter dig i at være dig og udleve dine potentialer. I den sidste ende vil det, der virkelig betyder noget for dig selv, være dit mod. Dit mod vil gøre dig stolt, uanset hvordan kommer til at gå”.

I foredraget får du kendskab til:

  • Hvordan det at forlade min tvivl åbner op for at leve af min forretning!
  • Min egen spirituelle og tillidsfulde åbning for succes
  • Hvordan en levet og personlig historie også langsomt blev en del af min levevej som selvstændig foredragsholder- og kursusleder.
  • En lang række markedsførings- og salgsstrategier
  • Brugbar inspiration, viden og gode ideer, hvis du vil folde din passion ud.
  • Vigtigheden af at investere både tid og penge i sin virksomhed, så den ser professionel ud udadtil.

Foredragets varighed: 2 timer inklusiv dialog, spørgsmål og fælles diskussion samt kort pause.

Pris: Foredrag á varighed. 2 timer 6000 kr  + kørselsgodtgørelse eller tog/bus samt udgift til evt. færge. Overnatning hotel ved kørsel af mere end 150 km tur/retur fra hjemmeadresse i Aarhus.

Foredraget kan tilbydes både i dagtimerne og om aftenen.

Vigtig info: Der er 14 dages aflysnings frist. Aflyses foredraget indenfor 14 dage før aftalt dato, er arrangør forpligtet til at betale den aftalte pris for foredraget.

Mail hej@hannekirkegaard.dk eller ring til Hanne på telefon 29821911 og aftal nærmere for mulig aftale og booking.

Hanne har stor viden og teoretisk indsigt i mange psykologiske/psykiatriske områder, og kan tilbyde 12 unikke udarbejdede foredrag. Disse er afholdt foredrag siden 2007. Alle foredrag er omtalt i de røde bokse herunder. Tag meget gerne kontakt, så tager vi en snak om jeres ønsker og behov.

Ved aftale af Mini temadage og heldags undervisning skal den samlede pris aftales særskilt.

I en tæt relation til et menneske med en personlighedsforstyrrelse - hvorfor kan det være svært?

”Hvorfor går du ikke bare?” – et foredrag om personlighedsforstyrrelser og psykisk vold.

“Livet som pårørende” – et foredrag om de pårørendes vilkår og udfordringer

“Tynde mennesker har ingen problemer” – foredrag om psykologisk betinget overvægt og overspisning.

Dansen om den varme grød

Jeg kan ikke redde dig, men jeg kan gøre en forskel

MINI Temadag om personlighedsforstyrrelser.

De psykologiske reaktionsmønstre for personligt ramte og deres pårørende efter en ulykke/krise.

I kontakt med psykisk syge mennesker – hvorfor er det svært at sætte grænser i de kirkelige rum?

En spiseforstyrrelse er en snylter, der langsomt ødelægger din trivsel og hverdag.

Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm som selvstændig

Lecture in English: Couple therapy in practise

Hvad siger andre om netop dette foredrag?

Kære Hanne, Jeg læste interesseret din invitation på Web-uni (Id Academy)om at møde dig og din fortælling. Det kom i forlængelse af, at jeg og mine omgivelser mærker en voksende interesse for at udfolde os. Jeg havde ikke nogen specifik forventning til mit udbytte af denne aften – andet end at være åben og nysgerrig – og alligevel et ønske om at få afmystificeret forventningsniveauet til at starte op som selvstændig. Jeg bliver meget hurtigt grebet af din egen personlige historie – de forskellige steder, hvor du fortæller om hvordan du havde det og din livssituation og hvad der bliver grundlaget for nogle af de beslut-ninger, du senere træffer. Efterhånden som vi kommer længere ind i forløbet, oplever jeg hvor meget – den du er og det du gør – giver mening. Du har et meget godt flow af overheads – gode overskrifter, ordsprog, der virker stærkt og tips og gode råd, rolig og humoristisk – men det, der fanger mig, er hvordan du som menneske, får det du gør og måden du gør det på til at være naturligt og autentisk. Min bedste indsigt denne aften er, hvor meget det betyder at have sig selv med og bruge sin egen historie som ressource. Der kommer mange andre vigtige ting denne aften. Mange af de gode råd og at gøre de rigtige ting kan delvist kopieres – at være autentisk er min egen rejse.

Henrik Hulbæk Christensen

ID Coach

Hanne leverede et meget autentisk, ærligt og livsbekræftende foredrag, hvor hun talte med ”hjertet”. Det var så rart at blive mødt af en kærlig kvinde, som selv havde været på en meget hård og lang rejse, og som til sidst er kommet ud på den anden side med overskud til at formidle sin historie. Med sin livserfaring som og sin uddannelse som psykoterapeut har Hanne i den grad TROVÆRDIGHED, og det sætter jeg meget pris på. Hun har også overskud og energi til på en meget indlevende måde at FORSTÅ OG SPØRGE ind til publikums nysgerrige spørgsmål. Sidst men ikke mindst så var det et meget lærerigt, humoristisk og spændende foredrag. En oplevelse som jeg MEGET VARMT vil og kan anbefale til alle som har lyst til at blive klogere på sig selv og andre. Hannes NÆRVÆR er virkeligt livsbekræftende!

Henrik Nymark

Fysioterapeut, coach og personlig træner

Jeg havde en dejlig inspirerende aften ved foredraget den 7. juni 2012. Hanne Kirkegaards ærlighed om sig selv og sit liv var fængslende og rørte mig dybt! Mange folk holder foredrag om emner der ligger dem på sinde, hvilket er godt! Men at stille sig op i en forsamling og åbne op for sin baggrund, sin sjæl, sin spiritualitet, sin frygt, håb og drømme…. Det kræver mod, og det er der Hanne Kirkegaard adskiller sig fra mængden, og netop derfor (tror jeg) var der en energi af positivitet og kærlighed i salen som var ganske særlig… Så tak fordi du – Hanne skabte det!!

Bettina Christensen

ID psykoterapeut stud, Ved ID Academy

Jeg synes Hanne Kirkegaards foredrag den 7. juni 2012 var kanon godt! Jeg synes hun virkede rigtig sød og kan se, at hun var i sit rette element og budskabet kom fra hjertet. Hanne Kirkegaard har min respekt. Godt gået!

Allan Thaarup Christensen

ID Psykoterapeut stud, Ved ID Academy

Jeg oplevede Hanne Kirkegaards oplæg, som dejligt og livsbekræftende. Det der var allerbedst var det, at Hanne har sig selv med i hele foredraget. Der er en fin balance imellem hendes egne erfaringer og det spirituelle. Der kan være nogen der stejler, når man bringer det på banen, snakker af egen erfaring, har mediteret i 15 År. Men Hanne flyver ikke ud af nogen galakse. Og som Hanne selv siger, så længe vi gør det, vi er enestående bedst til og følger energien og søger for at bevare jordforbindelsen, så er vi på rette vej. Det er tydeligt, at Hanne har sit hjerte med, og så længe vi kan mærke, hvad det er vi vil, så skal vi forfølge det.

Charlotte Nielsen

pædagog

Hanne Kirkegaard introducerede sig ved foredraget: “Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm” den 7. juni. Da Hanne begyndte sit foredrag var det som om, alle holdt vejret og spændingen bredte sig i rummet. Vi hørte Hannes historie, vi blev rørt og grinte også lidt på skift. Det var en god dynamik og fed energi i hendes foredrag. Hun holdt en pause undervejs, men ellers havde vi gerne hørt på hendes historie uafbrudt. Selv i pausen formåede Hanne at fastholde den gode stemning. Aftenen var det hele værd. Tak til Hanne og til alle dejlige gæster, som var med til at skabe en fed stemning.

Hanna Madsen

indehaver af Energi & Power Factory, Århus

Hannes foredrag var for mig en bekræftelse på og inspiration til min egen rejse; at hvis du virkelig tror på det og har TILLID og TÅLMODIGHED, så vil tingene lykkes. Hanne har en åben og autentisk måde at formidle sit budskab på, der gør, at hun går lige ind. Jeg gik derfra med et stor YES! Endnu en gang tak :-)

Anette Thornfeldt Fisker

ID Coach

Tak til Hanne Kirkegaard for et fantastisk inspirerende foredrag den 7. juni 2012, hvor Hanne fortalte om, hvordan hun har gjort op med din indre jante og gået vejen. Et meget personligt foredrag men også med en masse brugbar inspiration, viden og gode ideer, hvis man vil folde sin passion ud. Super og tak til Hanne Kirkegaard.

Tine Dannerfjord

LEDER, af Daghøjskolen Kvindelinien, Aarhus

Jeg deltog i Hanne Kirkegaards foredrag den 7. juni 2012. De 2 timer fløj afsted og jeg tænkte: ”Hvad?? er historien nu  – allerede slut”?. Jeg nød Hanne Kirkegaards ærlighed og åbenhed, jeg blev helt rørt over, at hun delte så meget ud af sig selv og sin historie, det tog mig fuldstændig. Jeg blev vildt inspireret og har stadig oplevelsen og hendes ord med mig. Da jeg gik hjem i går, tænkte jeg, der var flere som skulle have været med ind og høre Hannes foredrag. Det er der så mulighed for til september – så fedt. Hanne Kirkegaard havde en fantastisk ro og udstråling, jeg kunne lytte i timevis til hendes historie….min nysgerrighed på endnu mere dybde blev vækket, fx hvordan er hendes liv/ relationer med sin familie i dag.

Charlotte Jensen

Sælger og Yogalærer, House of Harmony

Det var meget inspirerende at høre Hannes historie. Hendes dejlige udstråling og autencitet holdt min opmærksomhed fanget. Jeg gik bl.a. derfra med: nye ideer til markedsføring, en forståelse af hvor vigtigt det er have sig selv med (spirituelt/mentalt), ikke at være bange for at stile højt og leve sin drøm ud, hvor vigtigt det er at slippe frygten og have tillid samt vigtigheden af at investere både tid og penge i sin virksomhed, så den ser professionel ud udadtil.

Hanne Silkjær

Bevidst Sundhed

Rigtig mange tak til Hanne Kirkegaard for et fantastisk inspirerende foredrag. Hanne udstråler så meget power og energi, at det forplanter sig ud til os tilhørere. Vi mærker tydeligt, at hun har noget på hjerte. Jeg glædes over, at hun så åbent deler ud af sig selv og sine erfaringer. Vi fik et godt indblik i, hvordan hun markedsfører dig selv og vigtigheden af en professionel hjemmeside. Hanne signalerer professionalisme og seriøsitet, tager sig selv alvorligt, og så gør andre det også. Jeg har denne aften fået nogle redskaber, som jeg vil tage med i mit fremtidige virke.

Margit Læbel

ID Psykotereapeut stud, Ved ID Academy

Hanne Kirkegaards foredrag: ”Sig farvel til din indre jantelov – udlev din livsdrøm” handler for mig om det at være autentisk, og selvom man ikke er en person, der nødvendigvis ønsker at blive selvstændig på fuld tid og med lynets hast, så handler Hannes foredrag om det at være tro mod sig selv og leve sin livsdrøm ud. Det handler om hele tiden at have sin drøm for øje. Hanne har vist gennem mange år, at hun ville leve af sin livsdrøm, og har undervejs iværksat mange frø/tråde rundt om i landet. Hendes synliggørelse begyndte for mange år siden. Det der er min pointe er, at hvis vi vil opnå noget her i livet, er det vigtigt at have sin drøm/må for øje og turde slippe alle blokeringerne og forhindringerne og blive ved med at søge sin livsdrøm. Her giver Hanne  i sit foredrag dig inspiration til at turde gå efter din drøm og smide janteloven væk. Turde tage sine værdier og holdninger til sig, turde leve sin drøm og turde stå ved sin kraft. Hanne turde, og derved opnåede hun autencitet i sit liv.

Lone Dam

ID psykoterapeut

Jeg hørte Hanne Kirkegaards foredrag: ”Sig farvel til din indre jantelov – udlev din livsdrøm” den. 7. juni 2012.  Hanne havde et oprigtigt ønske om at give sine erfaringer videre omkring det at starte som selvstændig og komme til at leve af det. Hun gav alle sine guldkorn og var meget ærlig omkring sin egen udvikling, og det der har ført hende frem til sine kernekompetencer, markedsføringsstrategi og hvad der har været afgørende for, at hun kan leve af det. Jeg har flere gang tænkt over flere af Hannes budskaber fra foredraget og inddrager dem i mine egne planer for fremtiden.

Jane Clausen

ID Psykoterapeut stud. og Coach / rådgiver, ved KarriereCoach.dk

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk