Vælg en side

Supervision

Faglig sparring for dig, der arbejder professionelt og har faglig berøring med psykisk udfordrede mennesker og deres pårørende

Jeg tilbyder supervision såvel individuelt som til faglige grupper (kolleger), der ønsker fordybelse – refleksion –inspiration – faglig og personlig udvikling i eget arbejde med mennesker. Fx. dig der arbejder i egen praksis med klienter i forløb. Eller dig, der arbejder som fagperson med mennesker, der har psykiatriske diagnoser klienter og grupper samt de pårørende og familier til de berørte.

At arbejde med klienter i eget regi kan være meget udfordrende og kræver stor ekspertise både fagligt og menneskeligt, da kompleksiteten i dette har mange lag, og for dig som professionel er der mange fokuspunkter og faglige veje, du kan vælge at gå i arbejdet med dine klienter.

Det er helt naturligt, at du som fagperson kan komme til at stå i en blindgyde, hvor ny sparring og faglig inspiration kan løfte dit og klientens arbejde videre af nye veje.

Det er her, at jeg tilbyder faglig individuel supervision, der kan bidrage til nye refleksioner og fag personlig udvikling.

 

Hvor foregår supervision?

 

Individuel supervision foregår i min praksis: Søren Frichs Vej 68, 8230 Åbyhøj.

Gruppe supervision kan foregå på jeres arbejdsplads ifølge en særskilt aftale (kørselshonorar og kørselsgodtgørelse) eller også i min praksis i Åbyhøj.

 

Case supervision

Min individuelle supervision henvender sig til dig, der fx har egen psykolog eller psykoterapeutisk praksis, som arbejder med klient(er), hvor du har brug for faglig sparring i forhold til et eller flere specifikke terapeutiske forløb samt inspiration og viden om nye arbejdsmetoder/værktøjer i forløbet med din klienter. Ligeledes brug for faglig sparring i forhold til det terapeutiske forløb samt inspiration og viden om nye arbejdsmetoder/værktøjer i forløbet med din klient(er).

 

 

Personlig supervision

Det kan også dreje sig om personlige udfordringer, der trigges i arbejdet med en klient. Stærke eksistentielle følelser som håbløshed og magtesløshed er ofte en stor del af klienters følelsesliv, hvorved du som professionel fagperson også kan rammes af disse følelser. Hvis dette sker – kan og bør dette håndteres og bearbejdes i individuel supervision.

Individuel supervision er et godt valg, når der er specifikke emner i ens praksis, som er så personlige og stikker så dybt, at det ikke føles vedkommende at dele disse problematikker i en gruppe sammenhæng. I disse tilfælde vil jeg gå i dybden med dig og din historie i forløsningen af et eller evt. flere knudepunkter, der forstyrrer dit terapeutiske arbejde.

 

Gruppe supervision

Gruppesupervision henvender sig til jer, som er ansatte eller frivillige. Jer der fx arbejder i et familiecenter som socialrådgivere, jer der arbejder i en organisation eller et bosted som terapeuter eller pædagoger, jer der arbejder på en psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrede, som fx læger, sygeplejersker og sundhedspersonale. Eller jer der arbejder med gruppepsykologiske forløb for spiseforstyrrede.

 

Min gruppesupervision henvender sig bredt til ALLE faggrupper, der har berøring med borgere/klienter i deres dagligdag, hvor dem I arbejder med, har psykiatriske diagnoser, psykiske udfordringer – fx. lider af spiseforstyrrelser eller personlighedsforstyrrelser.

 

Gruppe supervision kan fx tilbydes til en mindre homogen kollega gruppe, der i forvejen kender hinanden, og arbejder ud fra et fælles værdi sæt og rammer/love, men som alligevel vil have glæde af at kende hinanden bedre som fagpersoner og hinandens forskellighed samt tilgang til arbejdsopgaver og ad den vej opnå ny læring.

 

I kontakten til mennesker, der har det svært psykisk kan det afstedkomme svære problemstillinger for den professionelle i relationen. Alt dette kan vendes i et fortroligt forum.

 

Fx er det ikke ualmindeligt at mærke egen magtesløshed og tomhed i forhold til klientens forandringsmuligheder. Relationer til kolleger, andre faggrupper og ledelsen kan også afføde problematiske dilemmaer, der kan skabe uro og forvirring i det individuelle fokus.

 

Disse problemstillinger kan der arbejdes med i gruppesupervisionen, hvor det derfor også kan været en lettelse at se sine egne konflikter/overvejelser spejlet i sine kolleger.

 

Gruppesupervisionen har også den fordel, at I kan høste af hinandens erfaringer/indsigter samtidig med, at jeg som supervisor faciliterer ny faglig inspiration samt individuel sparring i forhold til de følelsesmæssige triggers.

 

I gruppe supervision skaber jeg plads til, at det acceptabelt både at føle sig på bar bund fagligt og usikker samt mærke egne styrker som lærerig inspiration for sig selv og sine kolleger.

 

 

Metodisk benytter jeg mig af redskaber som ”det reflekterende team” samt coachende spørgsmål.
I gruppesupervision skiftes I til at “være på” med jeres individuelle udfordringer og problemstillinger. De andre i gruppen lytter – og bliver jævnligt inddraget i samtalen med deres refleksioner. Den, der er “på” vil blive mødt uden kritik og fastlåste tolkninger, men med anerkendelse og respekt.

Når man deler sin historie og udfordringer med andre på denne måde og får ærlig og inspirerende sparring, vil personen ofte kunne se sin(e) problemstillinger i et nyt lys og få ideer til nye muligheder fremadrettet. Mange opdager, at det, de troede, de stod alene med, kender de andre i gruppen også til. Man lærer rigtig meget både af egne supervisioner, men også af at lytte til og deltage i de andres supervisioner.

Hvorfor vælge Hanne Kirkegaard som supervisor?

 

Hanne har i egen parksis siden 2010 faciliteret supervision til klienter, fagkolleger, studerende samt ansatte i kommuner, forvaltninger samt familiecentre.

 Kontakt: hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911

 

 

    • I 2023 blev jeg tilknyttet som supervisor ved en tværfaglig medarbejdergruppe ved Trinbrættet, Bosted i Bramming. En spændende opgave jeg altid ser meget frem til at varetage hver anden/tredje måned. Tak til medarbejdergruppens tillid og valg af mig til denne opgave, det er meget værdsat.

I 2021 (Supervision for medarbejdere i afd. døgn og familiestøtte, Herning) Stilling supervisor v. Døgn & Familiestøtte Herning

Arbejdet bestod I supervision til en personalegruppe på 8 personer inkl. daglig koordinator. Personalegruppen arbejder med unge piger med anoreksi. I kontakten til en spiseforstyrret kan det afstedkomme svære problemstillinger for den professionelle i relationen. I min supervision arbejdede vi med sammenfaldende konflikter/overvejelser for medarbejderne, der blev spejlet i kollegerne.

 

I kontakten til spiseforstyrret klienter kan det afstedkomme svære problemstillinger for de professionelle i relationen. Alt dette kan vendes i et fortroligt forum. Fx er det ikke ualmindeligt at mærke egen magtesløshed og tomhed i forhold til klientens forandringsmuligheder. Relationer til kolleger, andre faggrupper og ledelsen kan også afføde problematiske dilemmaer, der kan skabe uro og forvirring i det individuelle fokus. Disse problemstillinger kan der arbejdes med i gruppesupervisionen, hvor det derfor også kan været en lettelse at se sine egne konflikter/overvejelser spejlet i sine kolleger.

Individuel terapi referencer

🙂
Jeg har i mit forløb hos Hanne fået nogle rigtige gode redskaber til at kontrollere min overspisning med og har derved fået styrket min selvværdsfølelse. Mit liv er blevet lettere. Hanne stiller de gode spørgsmål og er et dejligt nærværende menneske. Jeg kan kun give Hanne min varmeste anbefaling.
Christine

Jeg oplevede allerede fra første dag, at Hanne var god til at møde mig hvor jeg var og støtte op om mine behov. Igennem hele forløbet var det min dagsorden som rådede, hvor Hanne udviste stor respekt for den udvikling jeg allerede havde været igennem og for det jeg gjorde udviklingsmæssigt sammen med terapien hos hende. Hun var altid klar til at møde mig hvor jeg var i øjeblikket og jeg er altid gået derfra med nye indsigter, og følt mig rigere og klogere. Hanne har været en stor hjælp i min udvikling, hvor jeg har fået afgørende indsigter i nogle livslange temaer i mit liv.
Jane Clausen

Fra dag 1 havde jeg tillid til Hanne. Hun snakkede “mit sprog”, så jeg følte mig straks godt tilpas. Hér er der et trygt rum, hvor jeg kan gro i det tempo, jeg nu har brug for.Hanne er god til at fornemme, hvor jeg er… og komme med idéer til, hvordan jeg kan arbejde med mine problemer. Hun indgyder mod på livet, hjælper med at hale tingene ned på et plan, hvor det bliver overskueligt at kigge på og jeg går altid derfra med en følelse af at være på rette vej.
Marianne

Hanne er et dejligt menneske, rolig, lyttende, empatisk og kompetent. Jeg følte mig godt tilpas i hendes terapirum, – tryg og imødekommet. Jeg vil meget gerne anbefale Hanne til andre.
Ellen Nielsen

For knap et par år siden læste jeg om Hanne i et FO-katalog – og kunne genkende noget i hendes beskrivelse af sig selv – der gjorde at jeg vovede at kontakte hende. Og det var at vove, for det har jeg aldrig prøvet før, og har heller ikke set mig selv som én der har haft brug for terapi. Mit udgangspunkt er et vægtproblem – det er et grundlæggende faktum at jeg vejer for meget, og ikke har formået at gøre noget ved det. Det var spørgsmålet og udgangspunktet. Hanne har hjulpet mig til at nærme mig svaret – også selvom det gør ondt. At lede efter det svar, har bragt mig igennem mange lag af min historie, som vi får kigget på og talt om, på måder som jeg ikke af mig selv ville have gjort. Det er derfor blevet til en slags mental welllnes, hvor Hanne hjælper mig til at finde ro og selvtillid i mig selv, ved hjælp af øvelser, opgaver og samtaler. Det er blevet nogle vigtige møder vi har, for det er blevet stunder hvor Hanne tvinger mig til at kigge indad og erkende hvordan jeg egentlig har det.
Anonym

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk