Vælg en side

Supervision

Faglig sparring for dig, der arbejder professionelt og har berøring med spiseforstyrrede klienter og deres pårørende

Jeg tilbyder supervision såvel individuelt som til faglige grupper (kolleger), der ønsker fordybelse – refleksion –inspiration – faglig og personlig udvikling i eget arbejde med spiseforstyrrede klienter, grupper, pårørende og familier til spiseforstyrrede.

At arbejde med spiseforstyrrede klienter kan være meget udfordrende og kræver stor ekspertise både fagligt og menneskeligt, da kompleksiteten i det at lide af en spiseforstyrrelse har mange lag, og for dig som professionel er der mange fokuspunkter og faglige veje, du kan vælge at gå i arbejdet med en spiseforstyrret og dennes familie.

Det er helt naturligt, at du som fagperson kan komme til at stå i en blindgyde, hvor ny sparring og faglig inspiration kan løfte dit og klientens arbejde videre af nye veje.

Det er her, at jeg tilbyder faglig supervision, der kan bidrage til nye refleksioner og fag personlig udvikling – individuelt som i gruppesammenhæng.

Hvor foregår supervision?

Individuel supervision foregår i min praksis: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj
Gruppe supervision kan foregå på jeres arbejdsplads ifølge aftale eller også i min praksis i Åbyhøj.

Individuel supervision

Min individuelle supervision henvender sig til dig, der fx har egen psykolog eller psykoterapeutisk praksis, som har klient(er) med spiseforstyrrelser, hvor du har brug for faglig sparring i forhold til det terapeutiske forløb samt inspiration og viden om nye arbejdsmetoder/værktøjer i forløbet med din klient(er).

Det kan også dreje sig om personlige udfordringer, der trigges i arbejdet med en spiseforstyrret klient. Stærke eksistentielle følelser som håbløshed og magtesløshed er ofte en stor del af spiseforstyrredes følelsesliv, hvorved du som professionel fagperson også kan rammes af disse følelser. Hvis dette sker – kan og bør dette håndteres og bearbejdes i individuel supervision.

Individuel supervision er et godt valg, når der er specifikke emner i ens praksis, som er så personlige og stikker så dybt, at det ikke føles vedkommende at dele disse problematikker i en gruppe sammenhæng. I disse tilfælde vil jeg gå i dybden med dig og din historie i forløsningen af et eller evt. flere knudepunkter, der forstyrrer dit terapeutiske arbejde.

Gruppe supervison

Gruppesupervision henvender sig til jer, som er ansatte eller frivillige. Jer der fx arbejder i et familiecenter som socialrådgivere, jer der arbejder i en organisation eller et bosted som terapeuter eller pædagoger, jer der arbejder på en psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrede, som fx læger, sygeplejersker og sundhedspersonale. Eller jer der arbejder med gruppepsykologiske forløb for spiseforstyrrede.

Min gruppesupervision henvender sig bredt til ALLE faggrupper, der har berøring med borgere/klienter i deres dagligdag, hvor omdrejningspunktet er spiseforstyrrelser.

Gruppe supervision kan fx tilbydes til en mindre kollega gruppe, der i forvejen kender hinanden, og arbejder ud fra et fælles værdi sæt og rammer/love, men som alligevel vil have glæde af at kende hinanden bedre som fagpersoner og hinandens forskellighed samt tilgang til arbejdsopgaver og ad den vej opnå ny læring.

I kontakten til en spiseforstyrret kan det afstedkomme svære problemstillinger for den professionelle i relationen. Alt dette kan vendes i et fortroligt forum.
Fx er det ikke ualmindeligt at mærke egen magtesløshed og tomhed i forhold til klientens forandringsmuligheder. Relationer til kolleger, andre faggrupper og ledelsen kan også afføde problematiske dilemmaer, der kan skabe uro og forvirring i det individuelle fokus.

Disse problemstillinger kan der arbejdes med i gruppesupervisionen, hvor det derfor også kan været en lettelse at se sine egne konflikter/overvejelser spejlet i sine kolleger.

Gruppesupervisionen har også den fordel, at I kan høste af hinandens erfaringer/indsigter samtidig med, at jeg som supervisor faciliterer ny faglig inspiration samt individuel sparring i forhold til de følelsesmæssige triggers.

I gruppe supervison skaber jeg plads til, at det acceptabelt både at føle sig på bar bund fagligt og usikker samt mærke egne styrker som lærerig inspiration for sig selv og sine kolleger.

 

Metodisk benytter jeg mig af redskaber som ”det reflekterende team” samt coachende spørgsmål.
I gruppesupervision skiftes I til at “være på” med jeres individuelle udfordringer og problemstillinger. De andre i gruppen lytter – og bliver jævnligt inddraget i samtalen med deres reflektioner. Den, der er “på” vil blive mødt uden kritik og fastlåste tolkninger, men med anerkendelse og respekt.
Når man deler sin historie og udfordringer med andre på denne måde og får ærlig og inspirerende sparring, vil personen ofte kunne se sin(e) problemstillinger i et nyt lys og få ideer til nye muligheder fremadrettet. Mange opdager, at det, de troede, de stod alene med, kender de andre i gruppen også til. Man lærer rigtig meget både af egne supervisioner, men også af at lytte til og deltage i de andres supervisioner.

 1500 kr

 

 8

Priser

Supervision – individuel session.

Min individuelle supervision henvender sig til dig, der fx har egen psykolog eller psykoterapeutisk praksis, som har klient(er) med spiseforstyrrelser, hvor du har brug for faglig sparring i forhold til det terapeutiske forløb samt inspiration og viden om nye arbejdsmetoder/værktøjer i forløbet med din klient(er).

Det kan også dreje sig om personlige udfordringer, der opstår i arbejdet med en spiseforstyrret klient. Stærke eksistentielle følelser som håbløshed og magtesløshed er ofte en stor del af spiseforstyrredes følelsesliv, hvorved du som professionel fagperson også kan rammes af disse følelser. Hvis dette sker – kan og bør dette håndteres og bearbejdes i individuel supervision.

60 min individuel supervision 1.250,00 kr / 90 min. individuel supervision 1500 kr.

 

Supervision – gruppe session (3 – 8 personer)

Gruppesupervision henvender sig til jer, som er ansatte eller frivillige. Jer der fx arbejder i et familiecenter som socialrådgivere, jer der arbejder i en organisation eller et bosted som terapeuter eller pædagoger, jer der arbejder på en psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrede, som fx læger, sygeplejersker og sundhedspersonale. Eller jer der arbejder med gruppepsykologiske forløb for spiseforstyrrede.

 60. min for en gruppe mlm. 3 – 8 pers.: 2000 kr. pr. time.

Hvorfor vælge Hanne Kirkegaard som supervisor?

Jeg har en bred faglig baggrund. Jeg er cand. mag i dansk/psykologi (2001) og ID Psykoterapeut fra ID Academy i Silkeborg.
Inden jeg startede mit virke i selvstændig praksis, har jeg i en lang årrække arbejdet som højskole- og gymnasielærer, og har tilmed også haft en del vikariater i folkeskolen. Jeg har 20 års erfaring med formidling, kommunikation og berøring med voksne, børn /unge samt stor erfaring med at styre større grupper.

Jeg har siden 2007 afholdt foredrag, og har erfaring med at holde foredrag for dem, der er personligt er ramt samt fagfolk og pårørende.
Gruppeforløb har jeg afholdt og tilbyder løbende (siden 2009) for mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse.

Jeg har mit professionelle virke/praksis I Århus, hvor jeg arbejder som psykoterapeut, par- og familieterapeut og foredragsholder samt freelance skribent. Jeg har fra privat praksis stor erfaring med arbejdet med spiseforstyrrede klienter og deres pårørende.

I de seneste 10 år har jeg opnået en stor erfaring med individuelle forløb for både voksne og også en del teenagere, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige problematikker herunder angst og PTSD, kriser, depression, stress, spiseforstyrrelser og tilknytnings- og personlighedsforstyrrelser.
Derudover har jeg erfaring med familierelationelt arbejde og familieforløb bla. via Odense, Aarhus og Favrskov kommune.

 Kontakt: hej@hannekirkegaard.dk eller ring 29821911

 

Den 29 maj 2020 blev jeg inviteret af ANTV og vært Maria Brinks Arianfar
Hvad er en personlighedsforstyrrelse?
Hvad er en spiseforstyrrelse?
De spørgsmål stiller Maria Brinks Arienfar til psykoterapeut Hanne Kirkegaard, som har stor erfaring inden for disse felter.
Se hele udsendelsen HER.
Under interviewet blev jeg også spurgt til min viden og erfaring omkring mennesker med personlighedsforstyrrelser. Mange spiseforstyrrede lider også af en personlighedsforstyrrelse samtidig. I programmet, der varer lige knap 28 min er der god tid til at komme i dybden med mange vigtige problemstillinger samt pointer. Jeg har 10 års psykoterapeutisk erfaring og forløb med mange klienter med spiseforstyrrelser. Derfor var det med stor taknemmelighed, at jeg i programmet kunne dele de mange års viden og erfaring. Jeg håber I vil kigge med og se hele interviewet

Individuel terapi referencer

🙂
Jeg har i mit forløb hos Hanne fået nogle rigtige gode redskaber til at kontrollere min overspisning med og har derved fået styrket min selvværdsfølelse. Mit liv er blevet lettere. Hanne stiller de gode spørgsmål og er et dejligt nærværende menneske. Jeg kan kun give Hanne min varmeste anbefaling.
Christine

Jeg oplevede allerede fra første dag, at Hanne var god til at møde mig hvor jeg var og støtte op om mine behov. Igennem hele forløbet var det min dagsorden som rådede, hvor Hanne udviste stor respekt for den udvikling jeg allerede havde været igennem og for det jeg gjorde udviklingsmæssigt sammen med terapien hos hende. Hun var altid klar til at møde mig hvor jeg var i øjeblikket og jeg er altid gået derfra med nye indsigter, og følt mig rigere og klogere. Hanne har været en stor hjælp i min udvikling, hvor jeg har fået afgørende indsigter i nogle livslange temaer i mit liv.
Jane Clausen

Fra dag 1 havde jeg tillid til Hanne. Hun snakkede “mit sprog”, så jeg følte mig straks godt tilpas. Hér er der et trygt rum, hvor jeg kan gro i det tempo, jeg nu har brug for.Hanne er god til at fornemme, hvor jeg er… og komme med idéer til, hvordan jeg kan arbejde med mine problemer. Hun indgyder mod på livet, hjælper med at hale tingene ned på et plan, hvor det bliver overskueligt at kigge på og jeg går altid derfra med en følelse af at være på rette vej.
Marianne

Hanne er et dejligt menneske, rolig, lyttende, empatisk og kompetent. Jeg følte mig godt tilpas i hendes terapirum, – tryg og imødekommet. Jeg vil meget gerne anbefale Hanne til andre.
Ellen Nielsen

For knap et par år siden læste jeg om Hanne i et FO-katalog – og kunne genkende noget i hendes beskrivelse af sig selv – der gjorde at jeg vovede at kontakte hende. Og det var at vove, for det har jeg aldrig prøvet før, og har heller ikke set mig selv som én der har haft brug for terapi. Mit udgangspunkt er et vægtproblem – det er et grundlæggende faktum at jeg vejer for meget, og ikke har formået at gøre noget ved det. Det var spørgsmålet og udgangspunktet. Hanne har hjulpet mig til at nærme mig svaret – også selvom det gør ondt. At lede efter det svar, har bragt mig igennem mange lag af min historie, som vi får kigget på og talt om, på måder som jeg ikke af mig selv ville have gjort. Det er derfor blevet til en slags mental welllnes, hvor Hanne hjælper mig til at finde ro og selvtillid i mig selv, ved hjælp af øvelser, opgaver og samtaler. Det er blevet nogle vigtige møder vi har, for det er blevet stunder hvor Hanne tvinger mig til at kigge indad og erkende hvordan jeg egentlig har det.
Anonym

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk

 Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj / MOBILEPAY 732016

 

 

 

Hanne Kirkegaard Psykoterapeut med efteruddannelse i relationsfokuseret parterapi og Cand. mag i dansk og psykologi

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

MOBILEPAY 732016

Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj
Psykoterapi: individuelle forløb og par- og familieterapi samt udvalgte foredrag/undervisning foregår på adressen: Søren Frichs Vej 68, 1. sal, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, familie og parterapeut, supervisor, underviser og foredragsholder.

“Jeg er dybt optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Mit mål i min psykoterapeutiske praksis er at støtte mennesker, der ønsker forandring, inspiration og vækst”.

Psykoterapi og sparring til dig, der ønsker at kende dig selv, din historie og dine reaktioner dybere at kende og finde sammenhæng i dit liv". 

Kontakt Hanne Kirkegaard

Modtag en GRATIS forsamtale

1:1 session (30 min - online).

TILMELD dig mit nyhedsbrev nu, og du har mulighed for at modtage en GRATIS forsamtale 1:1 session (30 min - online).

Efter din tilmelding skriv en mail til hej@hannekirkegaard.dk og fortæl, at du tilmeldt dig. Derfra aftaler vi en tid til den online samtale.

Jeg glæder mig til at møde dig. KH Hanne Kirkegaard

NB. Muligheden gælder kun for nye klienter, der aldrig har været i forløb eller samtale i mit regi.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk