Terapi

Forskellige omstændigheder i dit liv kan gøre det svært for dig at udfolde dine følelser fuldt ud, fx:

 • Angst
 • Depression
 • Stress
 • Spiseforstyrrelser (fx overspisning, bulimi og anoreksi)
 • Ubearbejdede erindringer og en trist opvækst
 • Et ubehag ved en tidligere oplevet krise i ens liv (skilsmisse, tab, dødsfald)
 • En ulykke eller en sygdom
 • Fysiske eller seksuelle overgreb
 • Et dårligt selvværd (destruktive og negative tanker)
 • Misbrugsproblematikker (alkoholisme og stofmisbrug)
 • Lavt selvværd eller dårlig selvtillid
 • Tilbøjelighed til selvkritik eller selvforagt
 • Begrænsende overbevisninger og forestillinger
 • Parforholds-, seksualitets- og familieproblemer
 • Posttraumatisk stress efter chok og traumer
 • Stress og udbrændthed
 • Eksistentielle kriser i forbindelse med livsovergange, sygdom, dødsfald eller andre former for personlige tab
 • Uhensigtsmæssige vaner, adfærdsmønstre og tilbøjelighed til at overreagere følelsesmæssigt i almindelige livssituationer

Hvis du i længere tid kører i tomgang med et problem, og har svært ved at finde din livsglæde, dit gå på mod og fundamental tro på eget værd og evne til at udfolde dig FULDT UD, SOM DEN DU ER, da kan det på sigt betyde en trist og nedsat livskvalitet. I den situation kan terapi være en god og positiv løsning.

Jeg kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv tilbage til vejen, hvor dine valg, bevidsthed og arbejdet med dig selv styrker dig til at leve dit liv mere positivt og udfolde dine potentialer og muligheder.

Læs mit blogindlæg: Stol på dit hjerte..det slog allerede, før du kunne tænke

Stol på dit hjerte - Terapi v. Hanne Kirkegaard

Dit udbytte af terapi kan fx danne grobund for forandring og udvikling af:

 • Afklaring og bevidsthed om din livssituation
 • Øget selvværd og herunder en større livskvalitet
 • Accept og rummelighed af dig selv
 • Bedre grænsesætning overfor andre og klarere grænser i dig selv
 • Sunde og positive måder at relatere dig til andre
 • Nye handlemåder frem for afhængighed af mad eller alkohol
 • Frie valg og selvansvarlighed i dit liv

Læs mit blogindlæg: Bliver du glad af terapi?

 

Terapiforløbets varighed

Et terapiforløb kan for nogen vare tre måneder, for andre et halvt år og for en hel tredje kan et par års terapi forløb være det rigtige valg. Varigheden af et terapiforløb afhænger af din personlige historie, din situation og dine behov. Dette afklares hen ad vejen, men som udgangspunkt anbefaler jeg altid minimum 10 terapisessions. Derved har vi sammen de bedste og mest givende arbejdsmuligheder for at hjælpe dig med den problematik, som du ønsker belyst eller den situation, som du har brug for sparring til at håndtere.

 

Læs mit blogindlæg: Hvorfor er sandheden ilde hørt i terapi?

Hvorfor sandheden er ilde hørt i terapi? Og hvorfor du af og til bliver vred på din terapeut!

 

 

 

 

Skype session for dig der ikke bor i Aarhus

Bor du ikke lige i nærheden af Aarhus, eller er der andre årsager der forhindrer dig i at komme til min klinik, så fortvivl ikke. Du kan stadig opstarte et forløb hos mig via Skype eller Facetime.
LÆS MERE HER

Priser

 

Individuel terapi pr. session (75 min.) 950 kr. Par/og familieterapi pr. session (90 min.) 1500 kr.

 

Klippekort: 10 gange terapi, og opnå en stor besparelse.

 

Jeg giver rabat til studerende/ Pris 850 kr. pr. session (60 min). Kun ved fremvisning af gyldigt studiekort.

 

Der betales kontant efter hver session, eller der indbetales forud for sessionen på min konto. Bankoplysninger: Overførsel til Nordea Bank Reg.nr. 1981 og kontonummer: 3495648140. 

 

Du kan også betale med MOBILEPAY 29821911

 

Afbudsregler

 

Afbud eller ændring af tid skal ske senest 24 timer inden den aftalte tid. Ring på 29 82 19 11. Afbud foretages personligt pr. telefon, sms eller mail. Ved for sent afbud betales fuld pris, da jeg sjældent kan afsætte tiden med så kort varsel. Ved udeblivelse eller manglende afbud betales også fuldt honorar.

Dansk Psykoterapeutforening

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og LFS (Landsforeningen For Spiseforstyrrede & pårørende). I LFS.dk er jeg ligeledes officiel sponsor for foreningen.

Dansk Psykoterapeutforening er dit kvalitetsstempel. I dag er det således, at der ikke er statslige regler for, hvornår en person må kalde sig for psykoterapeut. Det betyder, at alle og enhver med ingen eller kun lidt uddannelse uhindret kan sætte et skilt på døren og tage imod klienter. Derfor er mit medlemskab af Dansk Psykoterapeutforening også et kvalitetsstempel. Jeg lever som medlem op til en række kriterier om uddannelse og erfaring for at få lov til at kalde mig Psykoterapeut MPF. Denne beskyttede titel er DIN garanti for, at jeg har de kompetencer, der skal til for at give den rigtige hjælp og behandling.

Individuel terapi referencer

Jeg har i mit forløb hos Hanne fået nogle rigtige gode redskaber til at kontrollere min overspisning med og har derved fået styrket min selvværdsfølelse. Mit liv er blevet lettere. Hanne stiller de gode spørgsmål og er et dejligt nærværende menneske. Jeg kan kun give Hanne min varmeste anbefaling.

Christine

Jeg oplevede allerede fra første dag, at Hanne var god til at møde mig hvor jeg var og støtte op om mine behov. Igennem hele forløbet var det min dagsorden som rådede, hvor Hanne udviste stor respekt for den udvikling jeg allerede havde været igennem og for det jeg gjorde udviklingsmæssigt sammen med terapien hos hende. Hun var altid klar til at møde mig hvor jeg var i øjeblikket og jeg er altid gået derfra med nye indsigter, og følt mig rigere og klogere. Hanne har været en stor hjælp i min udvikling, hvor jeg har fået afgørende indsigter i nogle livslange temaer i mit liv.

Jane Clausen

Fra dag 1 havde jeg tillid til Hanne. Hun snakkede “mit sprog”, så jeg følte mig straks godt tilpas. Hér er der et trygt rum, hvor jeg kan gro i det tempo, jeg nu har brug for.Hanne er god til at fornemme, hvor jeg er… og komme med idéer til, hvordan jeg kan arbejde med mine problemer. Hun indgyder mod på livet, hjælper med at hale tingene ned på et plan, hvor det bliver overskueligt at kigge på og jeg går altid derfra med en følelse af at være på rette vej.

Marianne

Hanne er et dejligt menneske, rolig, lyttende, empatisk og kompetent. Jeg følte mig godt tilpas i hendes terapirum, – tryg og imødekommet. Jeg vil meget gerne anbefale Hanne til andre.

Ellen Nielsen

For knap et par år siden læste jeg om Hanne i et FO-katalog – og kunne genkende noget i hendes beskrivelse af sig selv – der gjorde at jeg vovede at kontakte hende. Og det var at vove, for det har jeg aldrig prøvet før, og har heller ikke set mig selv som én der har haft brug for terapi. Mit udgangspunkt er et vægtproblem – det er et grundlæggende faktum at jeg vejer for meget, og ikke har formået at gøre noget ved det. Det var spørgsmålet og udgangspunktet. Hanne har hjulpet mig til at nærme mig svaret – også selvom det gør ondt. At lede efter det svar, har bragt mig igennem mange lag af min historie, som vi får kigget på og talt om, på måder som jeg ikke af mig selv ville have gjort. Det er derfor blevet til en slags mental welllnes, hvor Hanne hjælper mig til at finde ro og selvtillid i mig selv, ved hjælp af øvelser, opgaver og samtaler. Det er blevet nogle vigtige møder vi har, for det er blevet stunder hvor Hanne tvinger mig til at kigge indad og erkende hvordan jeg egentlig har det.

Anonym

Hvilke udfordringer stod du med, da du henvendte dig til Hanne i forhold til at opstarte et terapiforløb?
Jeg stod som et ungt menneske, der var meget udfordret på hvordan man selvstændigt, navigerer i opstarten til et voksenliv.

Hvordan de beslutninger man tager, påvirker en, og ens omgivelser.
Jeg kæmpede med en indre rastløshed, der ofte fik lov til at tage over, og et til tider meget skrøbeligt sind, som jeg ikke altid formået at kunne håndtere.

Hvad var årsagen til for, at du valgte Hanne til din terapeut gennem 4 år?
Jeg havde igennem årene været klar over, at terapi gjorde noget godt for mig, jeg havde gået ved nogle forskellige psykoterapeuter og psykologer, men ved Hanne oplevede jeg første gang en anden slags forståelse, en form for gensidig anerkendelse og respekt.
Det gav mig en tillid til Hanne, hvilket har gjort mit forløb til en meget nærværende oplevelse, det at blive accepteret og opbygge en relation igennem et terapiforløb har været alt afgørende for, hvordan jeg har kunnet udvikle mig.

Hvordan har forløbet været?
Min tid hos Hanne er strukket ud på 4 år, og delt op i 2 perioder + et mentor forløb, hvor Hanne agerede, som en støttefunktion for mig i nogle måneder.

De 4 år har været selvudviklende, indsigtsrigt og mindfull.
Jeg har igennem min tid hos Hanne, lært at mærke efter inderst inde i mig selv, og blevet klogere på hvem jeg egentlig er, som menneske.

Månederne med Hanne som min mentor har også haft afgørende betydning for at jeg ikke røg, helt ned i et sort hul, det at have en FAST, men samtidig omsorgsfuld hånd, hjalp mig ind på rette spor igen.

Hvad er resultatet nu? Hvor er du landet med dine problematikker i dag?
I dag har jeg stadig nogle udfordringer, hvem har ikke det?

Jeg har derimod lært at tage hånd om dem, jeg har lært at styre min rastløshed, jeg har lært at navigere i svære omgivelser og jeg har lært at anerkende mig selv, og mine problematikker.

Jeg har det langt bedre idag, jeg har en større forståelse af mig selv og min omverden og jeg kan atter danne mig et overskueligt overblik over mit liv, hvilket har givet mig en forbedret livskvalitet.

Vil du anbefale andre at opstarte et terapiforløb ved Hanne, og i givet fald hvorfor?
Jeg vil anbefale et terapiforløb ved Hanne, fordi Hanne er en meget kompetent psykoterapeut, der forstår og møder mennesket som det er.

Hanne er en meget troværdig person, der skaber nogle rammer, som altid har kunne få mig til at sænke paraderne og søge indad, istedet for at stritte imod.

Jeg har brugt Hanne i både gode og dårlige perioder, hvilket er væsentlig for at kunne oprette en stabilitet i et terapiforløb.
Også er hun faktisk ret sjov, hvis hun ikke var min psykoterapeut, ville jeg nyde at drikke en øl med hende.

Jonas Lindvald

 

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk - Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

 

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj
Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

”Følelser er som faldskærme – de virker bedst, år de er udfoldet”.

"Jeg vil gerne hjælpe dig til udfolde de følelser, som fylder I dig – uanset om de er positive eller negative!"

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, gruppeleder og foredragsholder.

Kontakt Hanne Kirkegaard

FREEBIE

Tilmeld dig Hannes nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du vil løbende modtage en masse ny viden via mine artikler, klient beskrivelser og blogindlæg om forskellige psykologiske emner.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk