Tynde mennesker har ingen problemer

-Et foredrag om psykologisk overvægt og overspisning

”Tynde mennesker har ingen problemer” er den ironiske titel på foredraget, fordi sætningen illustrerer den typiske følelse og tankegang, som jeg selv bar rundt på i mange år som overvægtig, og som mange overvægtige kan identificere sig med.

I foredraget får du:

  • Min personlige historie – ærligt og uden filter – om hvordan det har været for mig at leve med psykologisk overvægt, overspisning og sukkertrang igennem mange år – og ikke mindst hvordan jeg kom ud på den anden side.
  • Mine bedste råd til, hvordan du overvinder dine egne overspisningsmønstre og skaber nye handlemåder ud fra min personlige erfaring, både fra mig selv og mine klienter, og min faglige viden som psykoterapeut.
  • Viden om, hvad forskellen er på livsstilsovervægt og psykologisk overvægt.

Efter foredraget vil du:

  • Have indgående kendskab til årsagerne bag psykologisk overvægt, samt vide hvordan psykologisk overvægt adskiller sig fra anoreksi, bulimi, og den nyeste spiseforstyrrelse ortoreksi.
  • Have konkret viden om, hvordan du kan komme videre med at overvinde egne overspisningsmønstre og/eller hvordan du møder et menneske med en spiseforstyrrelse.

Foredraget henvender sig til:

  • Dig, som har en personlig indfaldsvinkel til problematikken eller er pårørende til personer, som lider af en spiseforstyrrelse
  • Dag- og aftenhøjskoler, idrætshøjskoler
  • Frivillige organisationer og mennesker der arbejder med grupper
  • Offentlige og private kost- og slankeorganisationer og fitnessklubber
  • Folkeskoler, efterskoler og gymnasier

Pris: 5000 kr + transport aftale. Ring på telefon 29 82 19 11 og hør nærmere.

Særlige forløb kan tilpasses den enkelte uddannelsesinstitution/arbejdsplads eller forening. Jeg afholder også hele temadage om spiseforstyrrelser.

Tynde mennesker har ingen problemer

Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad

Jeg kan ikke redde dig – men jeg kan gøre en forskel!

Dansen om den varme grød

Mit liv som sukkerjunkie!

Sig farvel til din indre jantelov og udlev din livsdrøm

Hvad siger andre om netop dette foredrag?

Dit foredrag om overspisning: “Tynde mennesker har ingen problemer” den 3. okt. i Ringsted var så godt og inspirerende fordi jeg for første gang fik sat ord på hvad det er jeg slås med , og hvad jeg har sloges med siden jeg var 10 år!! Det at høre din beskrivelse og se slides`ne gav mig en aha-oplevelse: DET ER JO SÅDAN JEG HAR DET FOR HELVEDE!!!!
Få fortalt at det reelt er en sygdom, det er ikke kun mig der er mærkelig og bare må tage mig sammen, – nærmest en både lettelse og en… det her kan jeg godt gøre noget ved!! Og så da jeg så dit materiale: “Når sjælens hunger forveksles med sulten efter mad” som jeg købte straks, tænkte jeg: ja det her kan jeg godt gøre noget ved!!! Det du snakkede om med pragtfulde Thomas Helmigs: “Malaga”, det med at lukke døren til et rum mm., gav mig en idè til noget jeg går og slås med af familierelateret problem, fantastisk! Jamen den aften gav mig redskaber til at komme videre eller ændre noget træls, ideer og løsningsforslag og en ahaoplevelse der batter, 1000 tak!!! Ha´det rigtigt godt, og må andre få en dejlig oplevelse sammen med dig!!!

Pernille Jørgensen

Hanne Kirkegaard er en meget nærværende og kompetent person, der virkelig ved, hvad hun taler om.

Henriette Nielsen

Leder, Christine Centeret i Aarhus

Hanne har den. 7. dec 2011 undervist i spiseforstyrrelser ved Gimle/FO med stor viden, engagement og empati i forhold til deltagerne. Der var stor spørgelyst og alle fik større indsigt i forhold til egne erfaringer eller nogen i deres netværk. Godt at vide at man konsultere Hanne og få terapi vedr spiseforstyrrelser.

Tine Dannerfjord

Leder, Kvindelinien

Foredraget gjorde, at jeg fik øjnene op for, at der var andre end mig, som har et spiseproblem. Og at det nok ikke var så pinligt og tabuagtigt, som jeg egentlig selv gik og troede.

Anonym

Hanne er en levende og meget behagelig foredragsholder, der forstår at tilpasse sit foredrag efter publikummets behov. Hanne fremtræder kompetent og med god erfaring indenfor emnet.

Anonym

Ring til Hanne på 29 82 19 11 - hej@hannekirkegaard.dk - Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

PRAKSIS INFO

29 82 19 11

Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj
Terapi, gruppeforløb og udvalgte foredrag foregår på adressen: Elkjærvej 36, 8230 Åbyhøj

Hanne Kirkegaard

”Følelser er som faldskærme – de virker bedst, år de er udfoldet”.

"Jeg vil gerne hjælpe dig til udfolde de følelser, som fylder I dig – uanset om de er positive eller negative!"

Hanne Kirkegaard arbejder som psykoterapeut, gruppeleder og foredragsholder.

FREEBIE

Tilmeld dig Hannes nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og du vil løbende modtage en masse ny viden via mine artikler, klient beskrivelser og blogindlæg om forskellige psykologiske emner.

Tak for din tilmelding!

Share This

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere her https://policies.google.com/technologies/types

Luk